Σίσσυ Χρηστίδου σε Τίνα Μεσσαροπούλου για το ρεπορτάζ περί σχέσης: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου» - «Όποιος έχει τη μύγα...»

Είχε βγει και πρωτοσέλιδο για τον φημολογούμενο σύντροφο της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου σε Τίνα Μεσσαροπούλου για το ρεπορτάζ περί σχέσης: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου» - «Όποιος έχει τη μύγα...»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στον πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου την υποδέχθηκε με όμορφα λόγια, ωστόσο μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Για όσους δεν θυμούνται πριν από λίγο καιρό, η δημοσιογράφος είχε αφήσει να εννοηθεί στον αέρα του Happy Day πως η παρουσιάστρια είχε σχέση με γνωστό ηθοποιό (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Αυτό δημιούργησε προβλήματα στην ίδια, γι' αυτό και βγήκε αργότερα και το διέψευσε και απαίτησε να κατεβούν τα άρθρα που την είχαν "μπλέξει" σε όλο αυτό (δείτε εδώ το βίντεο). Σε αυτό, λοιπόν, αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, επιθυμώντας να τα βρει με την καλεσμένη της.

Η στιγμή που η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετωπίζει την Τίνα Μεσσαροπούλου για το λανθασμένο ρεπορτάζ της

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης που πρέπει να ομολογήσω ότι πολλές φορές με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα… Τώρα που το θυμάμαι! Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, γιατί σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου… Η αλήθεια είναι ότι δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα "μα δεν είπαν κάτι". Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

«Όποιος έχει τη μύγα... Επειδή το ανοίγεις τώρα αυτό... Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιον υπονοούσε το ρεπορτάζ. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ, αλλά όπως είπα όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω»