Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενός έτους γιο της, και η αφιέρωση

«Χρόνια πολλά έρωτα της ζωής μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ευτυχισμένη μαμά δηλώνει τον τελευταίο χρόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τον ενός έτους γιο της, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, να της έχει αλλάξει την καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια για να αφοσιωθεί στο πλευρό του, προς το παρόν ωστόσο δεν φαίνεται να προβληματίζεται για την επιστροφή της, αφού κάθε μέρα της περνάει όμορφα.

Έτσι και η Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κωνσταντίνα αφού έχει την ονομαστική του εορτή, ενώ πέρσι την ίδια μέρα έπαιρνε την ευχή του Σαρανταρίσματος για τον γιο της. Για την ακρίβεια πρόκειται για δύο ζεύγη ευχών, που διαβάζονται σε διαφορετικές ημέρες, με το πρώτο να αναφέρεται στη μητέρα, και το δεύτερο στο παιδί, σύμφωνα με το έθιμο.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες - «Της οφείλω την καριέρα μου»

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της

Πριν από λίγη ώρα η παρουσιάστρια μας υπενθύμισε αυτήν την ευχάριστη επέτειο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά έρωτα της ζωής μου. Τέτοια μέρα πέρσι παίρναμε την ευχή του Σαραντίσματος σου ! Σ' αγαπώ -Η μαμά σου».

Δείτε την ανάρτηση:

Τελευταία η παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως ο Βλάσσης έχει ξεκινήσει μαθήματα ζωγραφικής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα ως υπερήφανη μητέρα ξετρελαίνεται με ό,τι και αν φτιάξει (δείτε εδώ την πρώτη του ζωγραφιά).

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και χειροτεχνίες του μικρού της, την ώρα που εκείνος έκανε μικρές δημιουργίες, όσο η μητέρα του είχε λίγο χρόνο να ξεκλέψει για τον εαυτό της.

Τι δηλώνει η παρουσιάστρια για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλύτερα να οριστικοποιηθεί κάτι και μετά να το λες», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα τηλεοπτικά της βήματα και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Όσον αφορά το γιο της και τους λόγους που η Σπυροπούλου δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο μαζί του, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες στο Mega Καλημέρα πως: «Κάνουμε baby swimming από τον 5ο μήνα. Απλά γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Άμα έρθει, ευπρόσδεκτο».