Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου: «Βγαίνει και λέει ότι μία εκπομπή κάνει σκληρό gossip, ενώ η ίδια κάνει το πιο σκληρό gossip»

Δεν της χαρίστηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Θέση στο beef ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Μπέττυ Μαγγίρα πήρε ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήταν αντίθετος στον χαρακτηρισμό «σκληρό gossip» που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια του Alpha για την εκπομπή του ANT1, λέγοντας μάλιστα ότι η «Super Κατερίνα» έχει τα... πρωτεία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

«Άλλες εκπομπές κάνουν σκληρό gossip και άλλες κάνουν gossip. Θέλεις να σου πω εκπομπές που κάνουν σκληρό gossip και εκπομπές που δεν κάνουν τόσο σκληρό; Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για το Σαββατοκύριακο, όχι για το 10:00-13:00 το καθημερινό. Η Δανάη (Μπάρκα), ας πούμε, στο 10:00-13:00 δεν κάνει σκληρό gossip. Επειδή λες ότι όλες οι εκπομπές κάνουν gossip», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός για διαμάχη Καινούργιου - Μικρούτσικου: «Είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους να λύνουν τα θέματά τους στον αέρα...»

Νέα αναφορά από τον Κώστα Τσουρό στην Κατερίνα Καινούργιου

Σε εκείνο το σημείο, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που βρισκόταν στο στούντιο του τόνισε: «Για μένα είναι σκληρό το gossip που κάνει η Μπέττυ. Σήμερα ξεκίνησε, και στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Μακαλιάς έστειλε φιλιά στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα. Έκαναν αναφορά στο beef τους. Και του λέει η Μαγγίρα “κωλοτούμπα”;».

Εκεί ο Κώστας Τσουρός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είπε ποτέ η Μπέττυ ότι δεν κάνει gossip; Πάντως, το να βγαίνει τώρα κάποιος και να λέει ότι η μία εκπομπή κάνει σκληρό gossip, όταν η ίδια η εκπομπή που κάνεις εσύ που το λες κάνει το πιο σκληρό gossip είναι λίγο υπερβολικό», ενώ κλείνοντας πρόσθεσε: «Όταν το λες για αρνητικό αυτό για κάποιον άλλο, είναι ταυτόχρονα και αυτοκριτική».

Να σημειωθεί ότι ο Χάρης Λεμπιδάκης συνεργαζόταν με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά αποχώρησε πρόωρα. Όπως ξεκαθάρισε πάντως, οι σχέσεις τους πλέον έχουν αποκατασταθεί πλήρως.