Μαριλένα Ρουμελιώτη: «Πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα, με την οποία...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

«Η παραγωγή δεν είχε ιδέα. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν στημένο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριλένα Ρουμελιώτη: «Πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα, με την οποία...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ως καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, The Break, και συζήτησαν με την Βάσω Λασκαράκη για την σχέση τους και την επανασύνδεσή τους στο Survivor πριν από τρία περίπου χρόνια.

Η πρώτη, λοιπόν, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την τελευταία σχέση του συντρόφου της, η οποία έληξε πριν μπει στο παιχνίδι για να την βρει, ωστόσο μπήκε μαζί με την τότε κοπέλα του στο ριάλιτι, αφήνοντας την Μαριαλένα άναυδη. Ο λόγος για την Χριστίνα Κεφαλά.

Οι αποκαλύψεις Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την σχέση τους

«Στην πρώτη καραντίνα περνάγαμε τέλεια. Μετά χωρίσαμε. Σάββατο πρωί χώρισα και Σάββατο βράδυ πάνω στην τρέλα λέω "θα δηλώσω συμμετοχή στο Survivor". Δεν το είχα πολυσκεφτεί αυτό που έκανα, ήταν πραγματικά πάνω στην τρέλα και τους το ακύρωσα τρεις φορές για να πάω. Έλα μου όμως που πάω στα αγωνίσματα και βλέπω τον Σάκη εκεί 1,5 μήνα μετά τον χωρισμό. Δεν είχα πάει ακόμα να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι του και την ίδια μέρα πήγα. Τρελάθηκα! Την Κυριακή ξαναβρεθήκαμε με τον Ατζούν γιατί ήταν δύο μέρες τα αγωνίσματα και μπήκα εγώ πρώτα», είπε αρχικά εκείνη.

Δείτε επίσης: Πεταμένα τα 20ευρα στο νέο αμάξι του Σάκη Κατσούλη: «Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις;» - Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα

Και ο Σάκης, επισήμανε με την σειρά του: «Με πήραν κι εμένα μετά τα αγωνίσματα και μου είπαν ότι είχα περάσει και ότι ήμουν με το ένα πόδι στο αεροπλάνο. Για κάποια θέματα μαγαζιού δεν ήμουν τόσο σίγουρος, δεν έβλεπα καν Survivor, γιατί στο πρώτο επεισόδιο που είδα την Μαριαλένα με έπιασαν τα κλάματα».

«Εγώ νόμιζα ότι θα είμαστε μαζί με τον Σάκη και όταν ήρθε η ώρα να πετάξουμε, πουθενά ο Σάκης», τόνισε η ίδια, με τον καλό της να αναφέρει: «Ρώτησε όμως! Εγώ τότε έμενα με τον κολλητό της, είχαν κλείσει και τα μαγαζιά, ήμουν σε κανονική κατάθλιψη και μάζεψα τα πράγματά μου και πήγα».

«Έχω πει πολλά για τον Σάκη, γιατί εγώ πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα. Για να εξηγήσω και να δικαιολογήσω την αντίδρασή μου. Είχε μια περιπέτεια με την συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία μπήκαν μαζί στο παιχνίδι. Εγώ όταν είχα φύγει για Άγιο Δομίνικο τους είχα αφήσει να είναι μαζί. Όταν τους είδα να έρχονται μαζί στην παραλία, που εγώ για δύο μήνες δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι ότι… εντάξει, ήρθαν να μου κάνουν πλάκα αυτοί οι δύο. Σκάσανε ζευγαράκι να μου πουν τι εμένα εδώ πέρα που είμαι δύο μήνες… Και λίγα είπα. Η παραγωγή δεν είχε ιδέα. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν στημένο», κατέληξε η Μαριαλένα, εξηγώντας έπειτα πως τα βρήκαν οι δυο τους κανονικά μόλις βγήκαν από το παιχνίδι και ότι "έψηναν" την φάση όσο καιρό ήταν στο ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη - «Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα...»