Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και το "άδειασμα" για το Άξιον Εστί

Δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σάκης Ρουβάς εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα στο αεροδρόμιο και η δημοσιογράφος του MEGA έτρεξε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις. Απάντησε, αρχικά, για τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Χρήστο Μάστορα, οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε για τον δεύτερο (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις), ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, Αναστασία, και την επιτυχία που έχουν τα βίντεό τους στο Tik Tok (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη ανάρτησή τους).

Ρωτήθηκε, μάλιστα, και για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό για εκείνον, απαξιώνοντάς τον για την ερμηνεία του Άξιον Εστί (δείτε εδώ τι είχε πει), με τον ίδιο να χαμογελάει στην κάμερα, με λίγες λέξεις να βγαίνουν από το στόμα του, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Όπως είδατε έχει μία αδιαθεσία. Συμβαίνει κάτι…», είπε αρχικά για τον συνεργάτη του ο τραγουδιστής, ενώ για το γεγονός πως ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία, απάντησε: «Τέλεια! Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, δεν τον έχω δει σαν ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός».

Για την κόρη του και τα χιλιάδες like και σχόλια που συγκεντρώνουν τα βίντεό τους στα social media, ανέφερε απλώς: «Μια χαρά, να είστε καλά», ενώ για τον Γιώργο Νταλάρα αρκέστηκε να πει: «Τι να πω; Μια χαρά, όλα καλά! Αγάπη και ειρήνη!».