Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος δεν εννοούσε ούτε προέτρεπε τη βία! Δυστυχώς ή ευτυχώς...» - Το σχόλιο για τον σάλο με τον Γεωργιάδη & τον Πορτοσάλτε

«Κάναμε την τρίχα, τριχιά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος δεν εννοούσε ούτε προέτρεπε τη βία! Δυστυχώς ή ευτυχώς...» - Το σχόλιο για τον σάλο με τον Γεωργιάδη & τον Πορτοσάλτε

Μεγάλες διαστάσεις πήραν οι στίχοι που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε εμφάνισή του κατά του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δύο εμπλεκόμενοι απάντησαν φανερά ενοχλημένοι (δείτε εδώ αναλυτικά), με τον δεύτερο να επισημαίνει πως θα κινηθεί νομικά, ενώ τα σχόλιά τους για το γεγονός έκαναν διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τοποθετήθηκε για την συμπεριφορά του ηθοποιού το πρωί της Δευτέρας 12/2 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day. Η παρουσιάστρια τόνισε πως καλό είναι να προσέχει κανείς πώς εκφράζεται, υποστηρίζοντας ωστόσο πως η πρόθεσή του δεν ήταν να πραγματοποιηθούν όσα είπε.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Πάνο Βλάχο μετά τον στίχο για τον Γεωργιάδη και τον Πορτοσάλτε

«Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία. Ούτε ήταν αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και γεμίζεις θέατρα, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δε νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα», είπε αρχικά.

«Εγώ διαφωνώ με τον τρόπο που το έκανε μετά, γιατί απλά προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Επειδή τον ξέρω και είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο», επισήμανε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον Δημήτρη Παπανώτα να τονίζει:

«Μάλλον ο Άδωνις και ο κύριος Πορτοσάλτε αδικούν τον εαυτό τους. Είναι γνωστό ότι, καλώς ή κακώς, στα δύο αυτά ονόματα ο κόσμος συγκεντρώνει την άποψή του για την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της νέας δημοκρατίας. Νομίζω ότι εκεί ήταν το χιούμορ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν βγήκε ο Πάνος Βλάχος να πει "σκοτώστε αυτούς τους δύο". Εννοούσε την αγανάκτηση του κόσμου για την ακρίβεια, τα προβλήματα γενικότερα. Δεν τον υποστηρίζω, αλλά όχι να κάνουμε και επανάσταση γι' αυτό. Ακραίο. Κάναμε την τρίχα, τριχιά».

«Δεν δικαιολογώ την επιλογή του κ. Πορτοσάλτε, γιατί βαθιά μέσα μου θεωρώ ότι απλά έκανε ρήμα στο "βάλτε" το "Πορτοσάλτε". Δεν έφτιαξε επί τούτου ένα τραγούδι για να τους στοχοποιήσει. Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε έξυπνα, έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού κι έδειξε την απογοήτευσή του», κατέληξε η παρουσιάστρια.