Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κατάσταση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά την γέννα - Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσουν στο μωρό

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κατάσταση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά την γέννα - Ανακοίνωσε το όνομα που θα δώσουν στο μωρό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε σήμερα Δευτέρα 12/2 δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, σχετικά με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Η Δήμητρα Βαμβακούση την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο το μωράκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σήμερα μάλιστα, θα γυρίσουν και στο σπίτι τους, αφού η νέα μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι έτοιμη να βιώσει τη νέα αυτή όμορφη εμπειρία.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το παιδί του

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Αυτός αποφασίσει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει», συμπλήρωσε, σχολιάζοντας το γεγονός πως η κόρη του γεννήθηκε μια ημέρα πριν τα γενέθλια της μητέρας του που έχει φύγει από την ζωή.

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Νονός θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας», ανέφερε συγκινημένος.

Δείτε εδώ μάλιστα και φωτογραφίες τους έξω από την μαιευτική κλινική.

Η εξομολόγηση που έχει κάνει ο Αγγελόπουλος για την Δήμητρα και το μωρό τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κάνει ποδαρικό για το 2024 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 6/1 και εκτός της απώλειας της μητέρας του (δείτε την εξομολόγηση του), μίλησε και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», είχε εξομολογηθεί αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με το θαύμα που ζουν.