Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: «Νιώθω ότι έβγαλε το άχτι του! Είμαι υπερβολική αν πω ότι...» - Το σχόλιο μετά τον σάλο για Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε

Έντονες οι διαφωνίες στο πλατό του MEGA για το θέμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: «Νιώθω ότι έβγαλε το άχτι του! Είμαι υπερβολική αν πω ότι...» - Το σχόλιο μετά τον σάλο για Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε

Το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Πάνου Βλάχου μετά τον στίχο σε τραγούδι που έλεγε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» (δείτε εδώ αναλυτικά) θέλησε να σχολιάσει η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας 12/2.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, δήλωσε πως της φαίνονται υπερβολικές όλες αυτές οι αντιδράσεις, διότι δεν προτρέπει ουσιαστικά κάποιον να κάνει κακό στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, επισημαίνοντας πως συνηθίζουν να κάνουν τέτοιες αναφορές οι καλλιτέχνες που θέλουν να εκφράσουν τον θυμό τους.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τον σάλο γύρω από τον Πάνο Βλάχο, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια. Μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε με τη σειρά του: «Η σάτιρα είναι σάτιρα. Μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Δεν ξέρω αν είμαι αφελής, αλλά εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Κατανοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του».

«Δεν θεωρώ ότι είχε κακή πρόθεση ή την πρόθεση που εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά. Η έκφραση ίσως να μην είναι επιτυχημένη, αλλά είχε την πρόθεση να το διορθώσει αμέσως», δήλωσε έπειτα ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η Δέσποινα Καμπούρη, τότε, επισήμανε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα, που δεν θεωρώ ότι είμαι και πολύ συντηρητική. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά τελευταία νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα έχει λίγο ξεπεράσει. Αυτό νιώθω συνολικά τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθώ να μπω στην θέση τους. Αν ήταν ένας δικός μου άνθρωπος και άκουγα "βάλτε τους σε έναν σάκο", δεν θα γελούσα. Είναι κριτική αυτή; Δεν ξέρω αν θα το διόρθωνε αν δεν υπήρχαν αντιδράσεις».

«Για να είμαστε δίκαιοι, φυσικά και έχει ακούσει τα εξ' αμάξης ο κύριος Γεωργιάδης, αλλά υπάρχουν και βίντεο που δίνονται πατήματα για να ακουστούν τα εξ' αμάξης. Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Άρης Πορτοσάλτε: «Προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος;» - Έξαλλος στην κάμερα για τον στίχο του Πάνου Βλάχου