Γιώργος Λαμπάτος: «Άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο» - Συγκινημένος με την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή

Μπήκε τέλος στη διαμάχη τους και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και για τους δύο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: «Άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο» - Συγκινημένος με την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Δευτέρας 12/2 και μίλησε για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση και η διαμάχη που είχε κάποτε με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο τελευταίος, μαθαίνοντας για την οικονομική καταστροφή του πρώτου, αποφάσισε να δώσει τέλος στην δικαστική τους σύγκρουση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αποφάσισε να του κάνει πρόταση συνεργασίας για τη νέα παράσταση που ετοιμάζει για το θέατρο, αφήνοντας ό,τι είχε συμβεί μεταξύ τους πίσω του (δείτε εδώ το παρασκήνιο). Ο ίδιος, λοιπόν, είναι πολύ συγκινημένος γι' αυτό, αισθάνεται σαν να ξαναγεννιέται με την ευκαιρία που του δίνεται.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου μετά το τέλος της διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή

«Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα! Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, κάνοντας ανάκληση της απόφασης αυτής, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου και τη φαντασία μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή καθαρίζει η ατμόσφαιρα και τα λάθη που έχω κάνει εγώ, είπα και παραδέχθηκα από την αρχή ότι αυτό ήταν λάθος μου και ότι ήταν μία κίνηση στην απελπισία που είχα φτάσει και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο να ζητήσω δημόσια συγγνώμη στον Μάρκο και να λυτρωθούμε σε αυτή την ιστορία. Ο Μάρκος, πραγματικά, δείχνει ένα μεγαλείο ψυχής. Περιμένω με αγωνία από στιγμή σε στιγμή να με πάρει τηλέφωνο για να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για το έργο που ετοιμάζει και έχει αναπτερώσει το ηθικό μου».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα του OPEN - «Ερχόταν κόσμος στο σπίτι μου να μου φέρει τρόφιμα»