Αλέξης Κούγιας για Πάνο Βλάχο: «Έχουν ξεσαλώσει κάποιοι! Τώρα αυτός με αυτό τον τρόπο θα γίνει διάσημος;»

«Ο Λαζόπουλος σε εμένα τότε που είχα αναλάβει την υπόθεση του Γρηγορόπουλου που είχε πει "λάθος Αλέξη πέτυχε η σφαίρα του Κορκονέα"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας για Πάνο Βλάχο: «Έχουν ξεσαλώσει κάποιοι! Τώρα αυτός με αυτό τον τρόπο θα γίνει διάσημος;»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας 12/2 και σε αυτή σχολίασε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, ανάμεσα στα οποία είναι και ο στίχος του Πάνου Βλάχου για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, επισήμανε αρχικά πως κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει το μέτρο, απ' ότι φαίνεται, ενώ τόνισε πως η δημοσιότητα που παίρνει από αυτό το θέμα ο ηθοποιός είναι αρνητική. Μάλιστα, παρομοίασε τον στίχο που είπε με ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνον ο Λάκης Λαζόπουλος πριν από κάποια χρόνια.

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τον Πάνο Βλάχο και τον στίχο για τον Γεωργιάδη και τον Πορτοσάλτε

«Έχουν ξεσαλώσει κάποιοι! Το να προτρέπει τους ανθρώπους να σκοτώσουν, γιατί αυτό είπε, να βάλουν σε έναν σάκο τους Άδωνι και Πορτοσάλτε, αυτό γινόταν στην Μακρόνησο, όταν έστελναν εκεί τους ήρωες της Αντίστασης. Τώρα αυτός με αυτό τον τρόπο θα γίνει διάσημος; Η αλήθεια όμως είναι ότι έγινε, αλλά αρνητικά. Το ίδιο είχε κάνει και ο Λαζόπουλος σε εμένα τότε που είχα αναλάβει την υπόθεση του Γρηγορόπουλου που είχε πει "λάθος Αλέξη πέτυχε η σφαίρα του Κορκονέα" και καταλαβαίνετε ότι αναφερόταν σε εμένα. Εδώ έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές», είπε.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχουμε παιδιά και οικογένειες! Είναι σαν να λες τους θέλω πεθαμένους...» - Η νέα απάντηση για τον Πάνο Βλάχο

Η απάντηση που δίνει ο ηθοποιός για τον σάλο που προκλήθηκε

Πριν από λίγες ώρες ο Πάνος Βλάχος απάντησε στις αντιδράσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κόλαφος" ο Αλέξης Κούγιας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πληρώσει το νομοσχέδιο πολύ ακριβά, συγχαρητήρια στον Πολάκη...»

Αποκάλυψη για Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνο Βλάχο: Ο υπουργός είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού σε δύο νοσοκομεία

Πάνος Βλάχος: «Συγγνώμη που...» - Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο για τον στίχο "μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε"

Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια και μιλήσω με τον ηθοποιούλη και...»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ποτέ δεν έχω κρύψει...» - Η απάντηση για τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσε

"Καταπέλτης" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Θα έπρεπε να είμαι ή παρανοϊκός ή αφελής για να ζητάω την προστασία μου από την αστυνομία...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πάνο Βλάχο: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει, αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα...»

Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: «Νιώθω ότι έβγαλε το άχτι του! Είμαι υπερβολική αν πω ότι...» - Το σχόλιο μετά τον σάλο για Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε

Άρης Πορτοσάλτε: «Προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος;» - Έξαλλος στην κάμερα για τον στίχο του Πάνου Βλάχου