Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ νονά, είναι και...» - Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

«Λιώνω με την Ολίβια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για την βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη, Ολίβιας αλλά και για την επιστορφή της στην τηλεόραση, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/2, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. H γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το ενδεχόμενο, να πραγματοποιηθεί το μυστήριο το καλοκαίρι.

Ωστόσο το προηγούμενο Σάββατο 10/12, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «I Love ΣουΚου» και μίλησε με την Μπέττυ Μαγγίρα για τη σχέση της με την υποκριτική και τον αθλητισμό, ενώ στην πορεία της κουβέντας αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια (δείτε εδώ πότε ξεκίνησαν).

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατάκη

«Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα από τα Βαφτίσια και θεωρώ ότι θα ενημερωθείτε από τον Νίκο. Προς το παρόν συνεχίζω στα Σύρματα, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Όταν θα υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, θα το πούμε. Δεν θα έλεγα όχι για το πρωινό αλλά θέλει διάφορες προϋποθέσεις.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα ''πυρά του Γιαννόπουλου: «Που τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;» - «Αυτό το ύφος είναι τόσο...»

Εμένα μου αρέσει να είναι λίγο διαχωρισμένα τα πράγματα στις πρωινές εκπομπές. Αλλά για να συμβαίνει αυτό το θέλει ο κόσμος και ίσως να είναι για ένα διάστημα έτσι, μετά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν ξέρω» ανέφερε σχετικά με την επιστορφή της στην τηλεόραση.

«Πιστεύω ότι κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η βάφτιση και θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τα βαφτίσια της κόρης της Μαίρης. Λιώνω με την Ολίβια αλλά και με την ανιψιά μου. Περιμένω πιο συγκεκριμένη χρονική κατεύθυνση και μετά θα φορτσάρουμε. Δεν είμαι μόνο εγώ νονά, είναι και ένας φίλος του Ίαν, μαζί θα το κάνουμε» αποκάλυψε η ηθοποιός.