Με δάκρυα στα μάτια έσβησε η Κόνι Μεταξά την τούρτα - υπερπαραγωγή: Η έκπληξη του Λευτέρη Πανταζή

Οι τρυφερές ευχές στην κόρη του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια έσβησε η Κόνι Μεταξά την τούρτα - υπερπαραγωγή: Η έκπληξη του Λευτέρη Πανταζή

Τα γενέθλια της είχε το Σάββατο 10/2, η Κόνι Μεταξά, η οποία βρίσκεται στο Σικάγο μαζί με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στην Αμερική. Πατέρας και κόρη γιόρτασαν παρέα αυτή την σημαντική στιγμή για τους δυο τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βλέπουμε την αγάπη του αποτυπωμένη σε μία φωτογραφία. (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η έκπληξη του Λευτέρη Πανταζή στην Κόνι Μεταξά για τα γενέθλιά της

Ο Λευτέρης Πανταζής λοιπόν, το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια του live στο Σικάγο, της έκανε έκπληξη με μία τούρτα-υπερπαραγωγή και της τραγούδιστε για τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου. Να είναι πάντα ευτυχισμένο. Να είναι πάντα χαρούμενο και επιτέλους να κάνεις ένα παιδί να γίνω Λε-παππούς» είπε ο Λευτέρης Πανταζής ενώ η Κόνι Μεταξά δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για την σχέση της με τον πατέρα της

Πριν αναχωρήσουν για την Αμερική, ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, μίλησαν για την σχέση που έχουν μεταξύ τους. Από την πλευρά της η τραγουδίστρια αποκάλυψε το αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

«Είχαμε δουλέψει μία φορά μαζί το 2013. Ήταν δική μου απόφαση, γιατί ήθελα να ακολουθήσω την δουλειά μου και τα social media που ήταν η κύρια δουλειά μου. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη» ανέφερε αρχικά.

«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε στην ίδια περιοχή. Μέναμε μαζί όταν γύρισα από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ σε σχέση με άλλους γονείς. Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών» πρόσθεσε η Κόνι Μεταξά στην συνέχεια.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα απάντησε: «Δεν είμαι σε φάση να γίνω μητέρα και δεν ξέρω αν θα είμαι...» (δείτε εδώ το ξέσπασμα της στα social media).