Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ήταν δύσκολη γέννα! Είχα ξαπλώσει στο πάτωμα και έκλαιγα για ένα 20λεπτο...» - Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Η εξομολόγηση για τα προβλήματα που προέκυψαν πριν γεννήσει και τα κιλά που πήρε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ήταν δύσκολη γέννα! Είχα ξαπλώσει στο πάτωμα και έκλαιγα για ένα 20λεπτο...» - Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/2 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και μίλησε για την καριέρα της και τον ρόλο της στη Μάγισσα, ωστόσο προχώρησε και σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση για την κόρη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα και την ζωή της έκτοτε.

Αποκάλυψε, αρχικά, πως θα ονομάσει το μωρό της Μελιώ, που το είχε ακούσει πριν από κάποια χρόνια, της έμεινε και επειδή η μπέμπα της είναι γλυκιά σαν μέλι, θεώρησε πως της ταιριάζει, ενώ δήλωσε πως συνολικά είχε πάρει 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη λιγούρα.

Η εξομολόγηση της Μαρκέλλας Γιαννάτου για την γέννηση της κόρης της

«Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα, αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και μου δημιουργούσε ασφάλεια», είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν δεν είχα την οικογένειά μου...» - Απαντάει για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

Και πρόσθεσε: «Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Το αστείο στο γύρισμα ήταν ότι έβλεπαν βιντεάκια στο youtube μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Γύρισα πίσω στο 15ήμερο. Επειδή κόλλησα covid έπαθα κάτι και έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου. Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί με το βαλιτσάκι μου να μου πάρουν το παιδί γιατί είναι επικίνδυνο. Πήγα, δεν το πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σοκαριστικό, γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου». Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πλέον δεν θηλάζει την κόρη της, όμως το έκανε τους πρώτους έξι μήνες.

Δείτε επίσης: Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα..» - Η επική ατάκα της ηθοποιού