Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Λάμπρος...» - Η απάντηση στον Κωνσταντάρα μετά τα "καρφιά" για την απόγνωση του Μαρτίκα

«Όπως έκανε κάποτε η Μαρία Αντωνά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Λάμπρος...» - Η απάντηση στον Κωνσταντάρα μετά τα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εντοπίστηκε από την κάμερα του Breakfast at Star και στάθηκε μπροστά της να κάνει κάποιες δηλώσεις. Ρωτήθηκε, λοιπόν, για την κόντρα που ξέσπασε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, όταν εκείνος είπε για τον Σπύρο Μαρτίκα και εκείνη πως είναι απεγνωσμένοι για δημοσιότητα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έτσι, εξήγησε πως δεν την απασχολούν τα σχόλια που μπορεί να δέχεται εκείνη και ο σύντροφός της από πρόσωπα που δεν υπάρχουν στη ζωή της και τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος σχολιάζει αρνητικά την ίδια, βάζοντας στο στόχαστρο και την Μαρία Αντωνά.

Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Όποιος δηλώνει κάτι για κάποιον άλλον σημαίνει ότι ισχύει; Όχι. Οπότε γιατί να το πιστέψω; Γενικά, έχουν δηλώσει πάρα πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση διάφορα πράγματα για μένα, είτε για το ήθος μου, όπως έκανε κάποτε η Μαρία Αντωνά, και πάρα πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στα πάνελ δηλώνουν πράγματα για άλλους, που δεν ισχύουν.

Επειδή είπε ο Λάμπρος αυτό, δε σημαίνει ότι ισχύει. Ας αφήσει ο Λάμπρος να ξέρουμε εμείς αν είμαστε απεγνωσμένοι ή όχι. Όπως εμείς, έτσι και ο Λάμπρος πηγαίνει σε τέτοια event και σχολιάζει, πέραν του ότι είναι σε μια εκπομπή. Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα; Όχι, πάει για κάποιο άλλο λόγο σε αυτά τα event, όπως όλοι μας.

Δεν το θεωρώ σωστό να σχολιάζει, εφόσον ξέρει την κατάσταση, γιατί κι άλλοι έρχονται εδώ, πιο γνωστοί. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια. Αν με στεναχωρούσαν, θα είχα κινηθεί διαφορετικά σε πιο σοβαρά σχόλια που έχουν κάνει για μένα. Τώρα αυτό για τη δημοσιότητα, ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Λάμπρος. Έχουν θίξει το ήθος μου, τις αξίες μου, όλα και πραγματικά δε με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, που με εκτιμούνε, με αγαπάνε, με σέβονται και εγώ εκείνους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Σάββατο με φίλους: Χαμός με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Μαρτίκα - Ο έξαλλος χορός και το "καυτό" φιλί στο στόμα με την Βρισηίδα Ανδριώτου