Γιώργος Λιάγκας κατά Σοφίας Μουτίδου: «Τι πράγματα είναι αυτά; Ποιοι είναι οι γνωστοί της; Αν είναι δυνατόν! Που ζει;»

Ξέσπασε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά τις δηλώσεις της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας κατά Σοφίας Μουτίδου: «Τι πράγματα είναι αυτά; Ποιοι είναι οι γνωστοί της; Αν είναι δυνατόν! Που ζει;»

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube κατά το οποίο μιλούσε με χιουμοριστικό ύφος για την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα σε έναν πατέρα και μία μητέρα, σε κάθε οικογένεια. Κάποια αποσπάσματα από αυτό έπαιξαν το πρωί της Τρίτης 13/2 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, ακούγοντας όλα όσα είπε η ηθοποιός, έγινε έξαλλος και ξέσπασε χωρίς να μπορεί να πιστέψει πως μιλάει έτσι για τους ανθρώπους της σύγχρονης εποχής. Απόρησε, μάλιστα, ποιοι είναι οι άνθρωποι από τον περίγυρό της οι οποίοι της έχουν δείξει αυτή την εικόνα.

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Σοφίας Μουτίδου

«Η μάνα και ο πατέρας, παιδιά, είναι δύο αντίπαλοι. Μη σου πω ότι τσαντίζονται και όταν σε βλέπουν γιατί τους θυμίζεις το γεγονός ότι ενώθηκαν αυτοί οι δύο και έμεινε το καθαρό μίσος. Άρα, λοιπόν, εσύ με έναν τρόπο τους ερεθίζεις γιατί τους θυμίζεις ότι ήρθαν σε επαφή. Δεν θέλουν καθόλου πια. Και πρέπει να προσπιούνται ότι είναι καλά με αυτόν τον οποίο το έκαναν.

Ο μπαμπάς είναι αυτός που θα είναι στον πο@τσο μου εντελώς όλα και θα τα γράφει στα αρχ@δι@ του ή θα είναι πολύ στοργικός για να σβήσουν το απέναντι πρόβλημα - ηφαίστειο, τη μάνα. Συνήθως σε γράφει γύρω από την γεννητική του χώρα και είναι πιο ήσυχος. Η μάνα είναι ένα άτομο που δεν φταίει που είναι έτσι, γιατί είναι γένους θηλυκού.

Η μαμά από αυτόν τον χαρακτήρα που έχει, που είναι ένα shaker με συναισθήματα και αδιέξοδα, μαζί με κάποιες ορμόνες που είναι της περιόδου και ανεβοκατεβαίνουν, είναι μία μολότοφ. Μια κινούμενη ωρολογιακή βόμβα. Ακόμα κι αν είναι της ίδιας εθνικότητας με τον μπαμπά, λειτουργεί ως διερμηνέας και εξηγεί αυτά που λέει ο μπαμπάς σε εσένα και εσύ στον μπαμπά. Όλη αυτή η προσπάθεια, όταν κάνεις τα πάντα... τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Το υπόλοιπο της ζωής της η μαμά θα ήθελε να είναι σε ένα εμπορικό κέντρο - σου ακούγεται επίπεδο και μη φεμινιστικό, αλλά δεν είναι - και εκεί θα την ενδιέφερε μόνο να ηρεμήσει. Ο μπαμπάς, από την μεριά του, θα ήθελε πάρα πολύ να είναι σε μία κερκίδα ενός γηπέδου. Τόσο επιφανειακά όσο ακούγεται. Εσύ είσαι ανάμεσά τους και γι' αυτό οι ψυχολόγοι ανθούν στις μέρες μας. Και αυτοί θα μείνουν για πάντα μαζί, προσποιούμενοι τους πολύ χαρούμενους και το πετυχημένο ζευγάρι», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Σοφία Μουτίδου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τις αντιδράσεις – Τα σχόλια μίσους που δέχτηκε: «Φύγε από την Ελλάδα»

«Ποιοι είναι οι φίλοι της κυρίας Μουτίδου; Τι στερεοτυπική ανάλυση είναι αυτή; Πού ζει; Είναι αυτή η σύγχρονη κοινωνία; Προφανώς υπήρχαν στο παρελθόν και υπάρχουν ακόμα κάποια κατάλοιπα αυτής της κοινωνίας που μας περιγράφει η κυρία Μουτίδου. Δεν είναι ο σύγχρονος άνθρωπος όμως. Τι πράγματα είναι αυτά; Ποιοι είναι οι γνωστοί της κ. Μουτίδου; Αν είναι δυνατόν», δήλωσε τότε σε έξαλλη κατάσταση ο παρουσιαστής.

«Είναι απόψεις επικίνδυνες. Βγαίνουν από την ανάγκη της, οπωσδήποτε, να παίξει στην τηλεόραση. Όλα αυτά που λέει είναι ανόητα. Είναι μία ακατάσχετη αρλουμπολογία που δεν θα πρέπει να της δώσουμε καμία σημασία», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε επίσης: «Έκανε τόσα λάθη», «Είναι ομοφοβικό αν είχα γιο και τον έστελνα στο ποδόσφαιρο;» - Χαμός στο Breakfast@Star με Χατζίδου και Παύλου κατά της Μουτίδου

Γιώργος Λιάγκας Σοφία Μουτίδου