Θωμαΐς Ανδρούτσου: Εγκατέλειψε την υποκριτική και άλλαξε ζωή - Τι δουλειά κάνει και πως είναι σήμερα

Δείτε φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο τη σεζόν 2002-2003 στον δεύτερο κύκλο της οικογενειακής σειράς "Άκρως Οικογενειακόν" με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη. Τη σεζόν 2004-2005 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Κατερίνα Παπουτσάκη στην κωμική σειρά "Η απλή μέθοδος των τριών".

Τη σεζόν 2006-2007 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη "Τύχη Βουνό" ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στη σειρά "Super Μπαμπάς". Το 2009 συμμετείχε στις σειρές "Έχω ένα μυστικό..." και Εργαζόμενη Γυναίκα. Από το 2009 μέχρι το 2010 ερμήνευσε το ρόλο της Πελαγίας Καρρά στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Η Οικογένεια Βλάπτει παίζοντας μαζί με τους Χρύσα Ρώπα, Σάκη Μπουλά, Αγγελική Λάμπρη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη κ.ά..

Το 2015 έκανε μία guest εμφάνιση στο δεύτερο κύκλο της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" ενώ τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στην οικογενειακή κωμική σειρά "Τρελή Οικογένεια". Το 2017 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη σειρά "Το σόι σου" ενώ τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκη Γρανά και Κατερίνα Μισιχρόνη στη σειρά "4χχχ4".

Δείτε επίσης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Κόμισσα Κοντογιάννη - Το δράμα της παρουσιάστριας που την διέλυσε

Τι δουλειά κάνει σήμερα η Θωμαΐς Ανδρουτσου

Πλέον όμως η Θωμαΐης Ανδρούτσου έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική, καθώς όπως έχει δηλώσει ένιωθε στριμωγμένη δεν είχα χαρά. «Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο και έρχονται να μας δείξουν ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς, πως σε κάτι μας πιέζουμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σήμερα είναι θεραπεύτρια χρησιμοποιώντας την τεχνική breathwork και έχει αλλάξει την ζωή της παρά πολύ. Όπως επίσης έχει αλλάξει και τα μαλλιά της. Όπως είδαμε από φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα.

Θωμαΐς Ανδρούτσου τι κάνει σήμερα