Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήγα και χτύπησα το κουδούνι και τους έπιασα επ’ αυτοφώρω...»

«Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήγα και χτύπησα το κουδούνι και τους έπιασα επ’ αυτοφώρω...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη το πρωί της Τρίτης 13/2, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Η γνωστή τραγουδίστριας μίλησε για τον γάμο της αλλά και την ηλικία της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει παρακολουθήσει σύντροφό της στο παρελθόν.

Σε προηγούμενη συνεντευξή της, στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Γιώργο Κρικοριάν, η Μπέσσυ Αργυράκη είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, την αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τον σύζυγό της, του οποίου το επάγγελμα είναι γυναικολόγος. Μάλιστα είχε προχωρήσει και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τον άγραφο νόμο που έχουν οι γιατροί αυτής της ειδικότητας σχετικά με τις συζύγους τους (δείτε εδώ).

Όλα όσα αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη

«Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιο λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο. Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είμαι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν», είπε αρχικά.

«Ζηλεύω τον άντρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες. Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας.

Στη γέννηση της κόρης μας έκανε έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην κορμοστασιά του αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω» αποκάλυψε.