Κώστας Κοκκινάκης - Η ανάρτησή του για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του

«Γιατί μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Στο ποστ του λοιπόν εξήγησε γιατί μισεί την συγκεκριμένη ημέρα.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταματάτη έδωσαν τέλος στην σχέση τους, η οποία εδώ και αρκετό καιρό περνούσε κρίση (δείτε εδώ)

Η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

«Γιατί μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο θυμάμαι είχα βγει με την κοπέλα μου βόλτα ποδαράτη, μα χαρτζιλίκι ίσα ίσα να την κεράσω μια πορτοκαλάδα και ένα τυλιχτό χωρίς τζατζίκι, κρεμμύδι για ευνόητους λόγους…

Εκεί που περπατούσαμε χέρι χέρι, τσουπ εμφανίζεται κυρία με μαντίλα, γνωστής φυλής, με χρυσά δόντια και λέει: “Τι όμορφη κοπέλα έχεις, πάρ’ της ένα λέλουδο μέρα που είναι βρε!”.

Σαν σωστός ψάρακας και ιδρωμένος από ντροπή της παίρνω το τριαντάφυλλο… ε μετά εγώ δεν πεινούσα όπως καταλαβαίνετε, την κέρασα και το σουβλάκι, έβαλε και τζατζίκι. Σιχαίνομαι την 14η Φεβρουαρίου. Μάρα αν με διαβάζεις να ξέρεις πήγα σπίτι και έφαγα μια φρατζόλα ψωμί από την πείνα μου»

Η αποκάλυψη που είχε κάνει για την σύντροφό του ο Κοκκινάκης

«Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια», είχε πει ο Κώστας Κοκκινάκης πριν αρκετό διάστημα, σε συνέντευξη του για την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας την διαφορά της ηλικίας τους.