Κατερίνα Στικούδη: Στο μαιευτήριο αυτή την στιγμή με τον Βαγγέλη Σερίφη - Γεννάει από ώρα σε ώρα

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και από ώρα σε ώρα με τον Βαγγέλη Σερίφη θα υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, που θα είναι αγοράκι, χαρίζοντας στον μικρό Βύρωνα έναν μικρό αδερφό. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας που βλέπει την οικογένεια του να μεγαλώσει.

Αυτή την ώρα στο μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη

Η τραγουδίστρια - μοντέλο μάλιστα, αυτή την ώρα βρίσκεται στο μαιευτήριο, καθώς ο μπέμπης είναι έτοιμος να έρθει στον κόσμο. Στο πλευρό της βρίσκεται φυσικά ο σύζυγός της, ο οποίο δεν την αφήνει λεπτό μόνη της,

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μιλήσει πολλά φορές για το θαύμα που ζει για δεύτερη φορά, ενώ έχει αποκαλύψει και το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους - δείτε το εδώ.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δεχόταν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Μία ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Στικούδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πριν από μερικές ημέρες, στην οποία απαντά για ακόμη μία φορά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά διαστήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της αλλά και το πόσο την προβάλει.

Είναι γνωστό ότι η ίδια, δεν μασάει τα λόγια της και εκφράζει πολύ συχνά την άποψή της μέσα από βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια πριν απο λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει στο Tik Tok, ένα βίντεο, για να ευχηθεί για τη νέα χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα τις σκέψεις της σχετικά με όλους όσοι εύχονται για το νέο έτος με τον συνηθισμένο τρόπο (δείτε εδώ).

Αυτή στη φορά η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να μιλήσει σχετικά με τα σχόλια που έλαβε τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ότι οτιδήποτε και να κάνει πάντα θα ακούσει κάτι αρνητικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη που ήταν πιο εσωστρεφής και δεν έκανε πολλές εμφανίσεις λάμβανε σχόλια, ότι ντρέπεται για την εμφάνισή της, ενώ από την άλλη πλευρά, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της που είναι πιο χαλαρή, κατηγορείται για το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση της.

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο. Και δεν είναι κακό. Να πας…» είπε στο τέλος του βίντεο η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς εκνευρισμένη αλλά με μία καλή δόση χιούμορ.