Βάσω Λασκαράκη: Κομψή με καφέ παλτό και γυαλιά ηλίου στο κεφάλι - Περπατούσε με το κινητό στο χέρι δίπλα στη φίλη της στη Γλυφάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τα φλας των παπαράτσι, και συνήθως θα το κάνει μόνο σε εκδηλώσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στη Γλυφάδα πριν από λίγα 24ωρα, την ώρα που περπατούσε με μία φίλη της.

Ήταν πολύ απλά ντυμένη, αλλά κομψά, όπως πάντα άλλωστε. Φορούσε, λοιπόν, ένα μπεζ πουλόβερ και ένα ανοιχτό τζιν παντελόνι και από πάνω φορούσε ένα μπεζ - καφέ παλτό. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers και γυαλιά ηλίου στο κεφάλι, ενώ στα χέρια της κρατούσε το κινητό της και μία τσάντα σε καφέ απόχρωση. Δίπλα της, η φίλη της ήταν επίσης στυλάτη, στα μαύρα, με ένα πολύ εντυπωσιακό λεοπάρ πανωφόρι.

Δείτε επίσης: H Βάσω Λασκαράκη απαντά πρώτη φορά για την "κόντρα" της με την Κατερίνα Γερονικολού - Τι ξεκαθαρίζει

Η έξοδος της Βάσως Λασκαράκη στη Γλυφάδα

Βάσω Λασκαράκη βόλτα

Βάσω Λασκαράκη Γλυφάδα

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Κηφισιά

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν από τα πιο cozy σπίτια της ελληνικής showbiz, με το τζάκι στο σαλόνι τους να είναι αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον. Το ζευγάρι μένει σε μια όμορφη μονοκατοικία στα βόρεια προάστια που διαθέτει και μεγάλο κήπο για να χαλαρώνουν και να παίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες όταν δεν πηγαίνουν στην Κρήτη (δείτε το σπίτι που έχουν εκεί).

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του αλλά και από τον κήπο, δείχνοντας μας τις αγαπημένες της γωνιές.

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι. Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης