Νανά Παλαιτσάκη: «Μήπως η Κατερίνα να δει με άλλο μάτι τον Δημήτρη και να αποκτήσουν σχέση;» - Το προξενιό στο Mega Καλημέρα στον Ουγγαρέζο & την Καινούργιου

«Έχουν ταλαιπωρηθεί από σχέσεις, έχουν προδοθεί και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Μήπως η Κατερίνα να δει με άλλο μάτι τον Δημήτρη και να αποκτήσουν σχέση;» - Το προξενιό στο Mega Καλημέρα στον Ουγγαρέζο & την Καινούργιου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση, αν και η Ελένη Μενεγάκη του πετάει έντονες σπόντες το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ), όπως και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι ευχές που έστειλε, μάλιστα, η δεύτερη στον πρώτο για τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες, ήταν να ερωτευτεί και να βρει τη γυναίκα της ζωής του, γιατί και οι δύο τους έχουν υπάρξει άτυχοι μέχρι στιγμής (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Όλα αυτά, λοιπόν, σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης 15/2 στον αέρα του Mega Καλημέρα, με την Νανά Παλαιτσάκη να υποστηρίζει πως οι δυο τους θα ταίριαζαν πολύ και πώς ίσως θα έπρεπε να δουν ο ένας τον άλλο με άλλο μάτι μετά από τόσα χρόνια, καταλήγοντας να τους κάνει προξενιό!

Το προξενιό της Νανάς Παλαιτσάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Καινούργιου

«Μήπως θα μπορούσε η Κατερίνα Καινούργιου να δει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με άλλο μάτι και να αποκτήσουν σχέση;», είπε αρχικά η δημοσιογράφος, με την Ελεονώρα Μελέτη να της απαντά: «Το σκέφτηκα και εγώ αυτό».

«Είναι άνθρωποι που ακούμε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια, παιδιά φοβερή η ιδέα μου!», συνέχισε η Νανά Παλαιτσάκη, αλλά η Φλορίντα Πετρουτσέλι δήλωσε: «Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

«Εσείς το λέτε και αυθαιρετείτε, αλλά εγώ μιλάω πάρα πολύ σοβαρά. Είναι καταρχάς δύο άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τον χώρο των media, που δεν θα έρθουν σε ρήξη ο ένας με τον άλλο για τους χρόνους δουλειάς. Έχουν ταλαιπωρηθεί από σχέσεις, έχουν προδοθεί και δεν ξέρω άλλον που να είναι τόσο χρόνο μόνος. Και η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια. Και τα κανάλια θα έχουν ένα σούπερ δίδυμο για πρωινή εκπομπή. Παιδιά, τώρα προσκυνήστε» συνέχισε ενθουσιασμένη η Νανά Παλαιτσάκη.