Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της

Η κατάσταση της μετά τον τοκετό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, καθώς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι απέκτησε ακόμα ένα αγοράκι και ο μικρός Βύρωνας έναν μικρό αδερφό.

Η τραγουδίστρια - μοντέλο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσω τηλεφώνου, καθώς ακόμα βρίσκεται στο μαιευτήριο, αφού είναι νωρίς για να πάρει εξιτήριο και να γυρίσει στο σπίτι της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για τη γέννα της

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελείωσε. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα κάνει και τρίτο παιδάκι με τον σύζυγό της.

«Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε», αποκάλυψε επίσης.

Δείτε επίσης τις πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη, που έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Δείτε τι είπε ο γυναικολόγος της

Η τραγουδίστρια - μοντέλο μπήκε στο μαιευτήριο νωρίς το πρωί της Τετάρτης και λίγο μετά τη 13:00 γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι, με τον άντρα της να βρίσκεται μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού.

«Είχε εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα», είπε ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως: «Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένος όπως είναι σε αυτές τις περιπτώσεις».