Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ: Διπλή χαρά στο σπίτι τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Ιδιαίτερη μέρα για την κόρη τους, Ελένη

Ολόκληρη υπερπαραγωγή στήθηκε για εκείνη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, πέρα από του Αγίου Βαλεντίνου είχαν άλλον ένα λόγο για να γιορτάσουν οι δύο γονείς. Το κοριτσάκι τους, η μικρή Ελένη, είχε τα γενέθλιά της.

Η όρη τους έκλεισε τα εννέα και θέλησαν να της κάνουν το πιο ξεχωριστό πάρτι. Δεν δημοσιεύσαν πολλά στα social media τους, καθώς τους αρέσει να κρατούν αυτές τις στιγμές για τον εαυτό τους, τους συγγενείς και τους φίλους τους, ωστόσο η περήφανη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την τούρτα που διάλεξαν για εκείνη.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Τα καυτά φιλιά και οι αφιερώσεις! Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια

Η Τούρτα γενεθλίων που διάλεξαν Μπόσνιακ και Ρέμος για τα γενέθλια της κόρης τους

Είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα, όπως και η μητέρα της, καθώς κάνουν μαζί ιππασία, επομένως δεν υπήρχε κάτι που να ταιριάζει περισσότερο πέρα από μία τούρτα σε σχήμα αλόγου. «Το κορίτσι του Βαλεντίνου έγινε 9! Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ στην ανάρτησή της και γέμισε με μηνύματα και ευχές (δείτε επίσης την συγκίνηση του τραγουδιστή τη στιγμή που μιλάει για την κόρη του).

Υβόννη Μπόσνιακ γενέθλια κόρης τούρτα

Αυτή είναι η μικρή Ελένη

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, καθώς εκεί πηγαίνουν για διακοπές με την κόρη τους, Ελένη, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, που έχει τραγουδήσει ο καλλιτέχνης στο νησί των ανέμων.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Υβόννη σε παραλία της Μυκόνου να περπατάει στην αμμουδιά και να κάνει τα μπάνια της μαζί με την κόρη της, Ελένη.

Μαμά και κόρη φορούσαν το ίδιο μαγιό σε φλοραλ σχέδιο με μοβ και καφέ χρώματα. Εντυπωσιακή και πολύ απλή ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ με τις αναλογίες μοντέλου, που διαθέτει και με το αμακιγιάριστο πρόσωπό της.

Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη Υβόννη Μπόσνιακ - κόρη - ΜύκονοςΥβόννη Μπόσνιακ - κόρη - Μαγιό