Μάρα Ζαχαρέα: Αγκαλιά με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο - Γέμισε το σπίτι με κόκκινα γλυκά για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η τρυφερή αφιέρωση μετά από 32 χρόνια γάμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μάρα Ζαχαρέα δεν δηλώνει φαν της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως ένδειξη εκτίμησης και αγάπης για τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο, με τον οποίο είναι 32 χρόνια παντρεμένη.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μία φωτογραφία τους από κάποιες διακοπές τους, όπου ποζάρουν μπροστά από το ηλιοβασίλεμα στην θάλασσα, με εκείνη να φορά κορδέλα στα μαλλιά και ένα ροζ φόρεμα με λουλούδια όσο βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα με τον σύζυγό της για τον Άγιο Βαλεντίνο

«Δεν είναι ότι μού λέει κάτι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά νομίζω πως είναι μια αφορμή να σκεφτούμε τους συνοδοιπόρους της ζωής μας», έγραψε χαρακτηριστικά και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή, με τους ακόλουθούς της να αποθεώνουν το ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον γιο της στα μπουζούκια - Υπέρλαμπρη με φόρεμα παγιέτα η δημοσιογράφος

Μάρα Ζαχαρέα σύζυγος
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα

Έπειτα, η παρουσιάστρια ειδήσεων δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία από το γιορτινό τους τραπέζι, το οποίο είχε στολίσει με γλυκά σε κόκκινο χρώμα για να ταιριάζουν με την ημέρα των ερωτευμένων.

Μάρα Ζαχαρέα Άγιος Βαλεντίνος
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα

Η καθημερινότητα στο σπίτι με τον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, ήταν το πρωί της Τετάρτης 12/4 ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να συζητήσει για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή, ωστόσο δέχθηκε μία έκπληξη από την σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα και τον γιο τους, Βασίλη (δείτε εδώ με τι ασχολείται).

Οι δυο τους απάντησαν στην κάμερα του καναλιού σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο, εξηγώντας ποια είναι τα προτερήματά του, αλλά και τα ελαττώματά του, με την δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ποια είναι η αφορμή για τους τσακωμούς τους.

«Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας και κάτι που θαυμάζω εγώ προσωπικά τουλάχιστον πάρα πολύ σε εκείνον είναι ότι διαβάζει, μελετάει και θέλει διαρκώς να μαθαίνει πράγματα», είπε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα για όσα αγαπά σε εκείνον. «Η μεγάλη ανθεκτικότητα που έχει στις δυσκολίες. Νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά όταν είσαι μαζί του», επισήμανε ο γιος τους.

Όσον αφορά τα ελαττώματά του, η ίδια εξήγησε: «Νομίζω ότι θεωρεί ότι σχεδόν πάντα έχει δίκιο», ενώ σχετικά με το ποιος συγχωρεί πιο εύκολα σε τσακωμό τους, δήλωσε: «Ξεχνάει πιο εύκολα, εγώ το κρατάω περισσότερο».

«Ο μπαμπάς μαγειρεύει καλύτερα», ανέφερε έπειτα ο 26χρονος.

«Κάνω εκκαθαρίσεις στα σπίτια και πετάω πράγματα. Αυτό έχει γίνει αφορμή να τσακωθούμε πολλές φορές», υποστήριξε έπειτα η παρουσιάστρια.

Σχετικά με το ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του, η ίδια τόνισε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα απαντήσει την γέννηση των παιδιών μας».

Και κατέληξε για ένα από τα πιο αστεία σκηνικά τους: «Ήμασταν νέοι γονείς, είχαμε έρθει στο σπίτι από το μαιευτήριο, είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε σιδέρωνε 2-3 το πρωί για να έχει καινούριο φορμάκι να βάλει ο Βασίλης».

Διαβάστε επίσης: «Τελειώνει η δουλειά, μπαίνω στο αυτοκίνητο και...» - Συγκλονίζει η Ζαχαρέα για το θάνατο του πατέρα της