Βασίλης Μπισμπίκης: Για φαγητό με την Δέσποινα Βανδή και ηθοποιούς του Σασμού

Είναι αχώριστοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πριν ακόμα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Alpha, «Σασμός», ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειχνε να απολαμβάνει τη μουσική και το φαγητό της Κρήτης. Δεν ήταν τυχαίο που οι πρόσφατες φήμες τον ήθελαν να χτίζει την δική του «Αυλή του Παραδείσου» μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο νησί, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Επειδή ωστόσο απέχουν ακόμα από τη μόνιμη μετακόμιση, προς το παρόν απολαμβάνουν γεύσεις της Κρήτης στην Αθήνα.

Έτσι έγινε το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με τη Δέσποινα Βανδή απήλαυσαν κρητικό φαγητό και μουσική δίπλα τους αγαπημένους ηθοποιούς, με τους οποίους συνεργαζόταν ο πρωταγωνιστής του Σασμού. Ανάμεσα σε εκείνους βρισκόταν η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος και ο Στέλιος Μάινας.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Γιορτάζουν μαζί του Αγίου Βαλεντίνου με μία γλυκιά αφιέρωση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί ποζάροντας χαμογελαστοί. Δείτε την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα ο ηθοποιός:

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή για φαγητό
Instagram/bisbikis.vasilis

Η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη για το οικόπεδο στην Κρήτη που θέλει να αγοράσει με την Δέσποινα Βανδή

Εδώ και καιρό ακούγεται πολύ έντονα πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή επιθυμούν να αγοράσουν ένα οικόπεδο στο νησί, τον πιο αγαπημένο τόπο του ηθοποιού - για τον οποίο έχει "χτυπήσει" τατουάζ - στην Κρήτη. Κανείς από τους δύο, παρόλα αυτά, δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση για το γεγονός, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό εάν τελικά κατάφεραν να κάνουν τον στόχο τους πραγματικότητα ή όχι.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, «έσπασε» τη σιωπή του μιλώντας στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη για την εφημερίδα Real Life, εξηγώντας πως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν αυτό που τόσο επιθυμούν, αλλά δεν θα σταματήσουν μέχρι να συμβεί.

«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», εξομολογήθηκε ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα καλοκαίρια μαζί με την καλή του περνούν ούτως ή άλλως πολύ χρόνο εκεί, γι' αυτό και θα ήθελαν κάτι ποιο μόνιμο.