Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: «Γράφτηκε πως ενεπλάκη σε καβγά και υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά»

Το σχόλιο για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρήστο Μάστορα: «Γράφτηκε πως ενεπλάκη σε καβγά και υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά»

Ο Χρήστος Μάστορας χθες 15/2 μέσω του προφίλ του στο Inastagram μοιράστηκε φωτογραφίες του δείχνοντας το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε, πέταξε και τις σπόντες του σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν σχετικά (δείτε την ανάρτηση εδώ).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα της στο Happy Day του ALPHA σήμερα Παρασκευή 16/2 συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα, με την παρουσιάστρια να μεταφέρει τις φήμες που κυκλοφόρησαν και μπορεί να ενόχλησαν τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή την κίνηση.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Χρήστο Μάστορα

«Χθες μίλησα με τον Γιάννη Κουτράκη και του είπα ότι γνωρίζοντας τον Χρήστο από εσένα, έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί που δεν βγαίνει να απαντήσει στο καθετί που γράφεται και ακούγεται για εκείνον. Μου είπε ότι προφανώς για να μπήκε στη διαδικασία και να πει ότι δεν απαντώ, αλλά κάποιοι υπονόησαν πράγματα για εμένα, ένιωσα ότι προσβάλλομαι και ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, κάτι ακούστηκε. Κάποιοι δεν πίστεψαν ότι είναι άρρωστος και του συμβαίνει κάτι άλλο. Εδώ και μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται κιόλας.

Κατάλαβα ότι γράφτηκε κάτι πως ενεπλάκη σε ένα καβγά και ότι υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά. Προτίμησε να δείξει αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν το πρόβλημα που πέρασε και σε κάνουν όχι μόνο να τον λυπάσαι, αλλά κάποιες είναι στο όριο του παίρνω το βλέμμα μου και δεν μπορώ να τις βλέπω, παρά να αφήσει να τον κουτσομπολεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Χρήστος Μάστορας ωστόσο είχε και έχει στο πλευρό του κάθε λεπτό την σύντροφό του, Γαρυφαλιά Καληφώνη, η οποία προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ερωτική εξομολόγηση.