Γιώργος Καπουτζίδης: Σπάραξε στο κλάμα στον αέρα του BreakfastStar - «Η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα! Δεν έχει φύλο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Σπάραξε στο κλάμα στον αέρα του BreakfastStar - «Η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα! Δεν έχει φύλο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή BreakfastStar. Ο ηθοποιός - παρουσιαστής ρωτήθηκε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Βρισκόταν άλλωστε στα τελευταία έδρανα της Βουλής μαζί και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και παρακολούθησαν την ομιλία που είχαν αλλά και την ψηφοφορία. Μάλιστα, η κοινή τους φωτογραφία έγινε viral στα social media.

Τα κλάματα του Γιώργο Καπουτζίδη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δε μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Είχαν ανοίξει τα μάτια μου. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση

Πριν πάω στην βουλή χθες επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά, λέω να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου. Ακούω την φωνή της μητέρα του λέω "σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό". Όχι επειδή κέρδισε ένα μετάλλιο, περήφανη για την καρδιά του.

Δείτε επίσης: 3 διάσημοι Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά και έκαναν Coming Out

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί για αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Αυτό θα είναι ο στόχος μου. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης με φωνή λυγισμένη από το κλάμα.