Αφροδίτη Μάνου: «Τι λες βρε αχάριστο, μ@λ@κισμένο...» - Άγριο ξέσπασμα από την τραγουδίστρια κατά του Γιώργου Καπουτζίδη

Σχετικά με τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ανάρτηση ξέσπασμα έκανε η Αφροδίτη Μάνου την Παρασκευή 16/2 στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με αποδέκτη τον Γιώργο Καπουτζίδη και την πρόσφατη δήλωσή του στο Στούντιο 4 σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και την αποδοχή από την κοινωνία.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ανέφερε πως η χώρα κάνει βήματα μπροστά σε ότι αφορά την αποδοχή προς τα ομόφυλα ζευγάρια, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος σχετικά με το κομμάτι της τεκνοθεσίας.

Ο ίδιος μάλιστα έφερε το παράδειγμα, πως ακόμα και αν εφεύρει κάποιος ομοφυλόφιλος το φάρμακο κατά του καρκίνου και πάλι δε θα τον αποδεχτούν, επειδή θα έχει τη συγκεκριμένη σεξουαλική ταυτότητα.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Μάνου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Τι λες βρε αχάριστο, μαλακισμένο, που σ' αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ' έκανε πλούσιο;
Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;», έγραψε η Αφροδίτη Μάνου.

Τα κλάματα του Καπουτζίδη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δε μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Είχαν ανοίξει τα νάτια μου. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση

Πριν πάω στην βουλή εχθές επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά, λέω να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου. Ακούω την φωνή της μητέρα του λέω "σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό". Όχι επειδή κέρδισε ένα μετάλλειο, περήφανη για την καρδιά του.

Δείτε επίσης: 3 διάσημοι Έλληνες που μίλησαν ανοιχτά και έκαναν Coming Out

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί για αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Αυτό θα είναι ο στόχος μου. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Παρασκευή 16/2 στο BreakfastStar με φωνή λυγισμένη από το κλάμα.