Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας κατά του Αλέξη Κούγια: «Εσείς, αυτή την εικόνα γιατί τη βγάζετε; Για να βλέπει ο κόσμος την αλαζονεία και να...»

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας κατά του Αλέξη Κούγια: «Εσείς, αυτή την εικόνα γιατί τη βγάζετε; Για να βλέπει ο κόσμος την αλαζονεία και να...»

Την τοποθέτησή του, για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, με αφορμή την υπερφήφιση του σχετικού νομοσχεδίου έκανε ο Χάρης Ρώμας, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 16/2.

Ο γνωστός ηθοποιός, θέλησε αρχικά να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τις αιχμηρές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το συγκεκριμένο θέμα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό. Οι απόψεις του γνωστού ποινικολόγου βρήκαν αντίθετες τους συνεργάτες της εκπομπής, με αποτέλεσμα να τσακωθούν όλοι μαζί του (δείτε εδώ).

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα κατά του Αλέξη Κούγια

«Πριν στήσουμε για να κάνουμε αυτή τη σύνδεση, έβλεπα στην τηλεόραση την εκπομπή του Λιάγκα από περιέργεια για να έχω μία εικόνα. Αυτό που θέλω να πω αφορά όλους τους παρουσιαστές είναι ότι στην εκπομπή ήταν φιλοξενούμενος για να εκθέσει τις απόψεις του ο κύριος Κούγιας» είπε αρχικά οΧάρης Ρώμας.

«Με έναν τρόπο ακραίο τους είπε να μη μιλάνε... Εσείς αυτό το πρότυπο, αυτή την εικόνα γιατί τη βγάζετε; Για να βλέπει ο κόσμος την αλαζονεία και να παίρνει μαθήματα; Γιατί πρέπει να βγαίνουν προσβλητικοί άνθρωποι και να προβάλλονται;»

«Τον έχουμε ακούσει αυτόν τον λόγο κι άλλες φορές. Αναρωτιέμαι πόσο άδικο είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν την ανοχή σας να σας βρίζουν και να συνεχίζετε να τους ακούτε; Πόσο χρήσιμο είναι αυτό;» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι χθες βράδυ κέρδισε η φύση και όχι το παρά φύσιν. Όσοι λένε "έχω φίλους ομοφυλόφιλους", το είπε και ο κύριος Κούγιας και θέλω να το στηλιτεύσω αυτό, διότι άνθρωποι σαν αυτόν, όπως ο κύριος Μουτζούρης, και μάλιστα είναι και της αυτοδιοίκησης και ντρέπομαι πραγματικά, ή όπως ο κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης που μίλησε για "αδελφάτο" (δείτε εδώ), ή ο κύριος Μπέος που είναι ανεκδιήγητος και ό,τι λέει είναι χυδαίο, είναι η απόδειξη ότι έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο...

Πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία, αυτό είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό χρειαζόταν να γίνει αυτό το βήμα» κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.