Δανάη Μπάρκα: «Έχω μετανιώσει για μια σχέση που...» - Σόκαρε τους συνεργάτες της με την αποκάλυψή της

«Θα με συμβούλευα να κρατιέμαι λίγο παραπάνω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Έχω μετανιώσει για μια σχέση που...» - Σόκαρε τους συνεργάτες της με την αποκάλυψή της

Μία προσωπική αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από το Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 16/2. Η παρουσιάστρια, με αφρομή την συνέντευξη της Έφης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή, αποκάλυψε τι θα άλλαζε αν ήταν πάλι 20 χρονών.

Ωστόσο τον λόγο πήρε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία απάντησε: «Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ερωτευμένη με έναν συμμαθητή μου, τον Νίκο. Ήμουν ερωτευμένη για τρία χρόνια και ήταν και αυτός μαζί μου αλλά δεν το είπαμε ποτέ και μετά γίναμε φίλοι. Θα συμβούλευα να μιλάμε...»

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί, η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε πως από την παρέα της έλειπε η Δέσποινα Καμπούρη. Η παραγωγή είχε φροντίσει να κάνει μια αλλαγή λόγω της απουσίας της Δέσποινας Καμπούρη και έτσι στη θέση της είδαμε για σήμερα, Παρασκευή 16/2 την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ανήκει και εκείνη στο Μεγάλο Κανάλι (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

Με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα παραδέχτηκε: «Εμένα τα 20 είναι δέκα χρόνια πριν... Θα με συμβούλευα να κρατιέμαι λίγο παραπάνω στα συναισθήματά μου. Δεν με πειράζει που είμαι γενναιόδωρη, γιατί ακόμα και αν την πάτησα, έμαθα και ένιωσα γεμάτη. Έχω μετανιώσει για μια σχέση που είχα».

Η εξομολόγηση της για την υιοθεσία

Πριν απο περίπου ένα μήνα, η Δανή Μπάρκα, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το τι υπάρχει στα χαρτιά με το τι συμβαίνει, δυστυχώς στη χώρα μας είναι πολύ διαφορετικά. Το λέγαμε και με τον Αιμίλιο χθες (δείτε εδώ τη συνέντευξη) σας το έχω πει κι εγώ, από προσωπική μας εμπειρία, με τη δική μας οικογένεια. Όταν παλέψαμε και ρωτήσαμε για υιοθεσία, όταν ήμουν πολύ μικρή εννοώ, αυτό που γινόταν με τα χαρτιά ήταν κάτι ανεκδιήγητο. Μας είχαν πει ότι μπορεί να πάρει μέχρι και δέκα χρόνια. Οπότε, το τι ισχύει από το τι γίνεται, δυστυχώς είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε εδώ το βίντεο: