Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της για την 2η εγκυμοσύνη

Το ίδιο έκαναν και στην πρώτη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πότε θα ανακοινώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την εγκυμοσύνη της (την οποία πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr); Είναι η εύλογη απορία των περισσοτέρων φανατικών θαυμαστών της παρουσιάστριας που αναρωτιώνται πότε εκείνη θα αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για το δεύτερο παιδάκι που περιμένει. «Θέλει να περάσει λίγο ο καιρός και μόλις κλείσει τον 6ο μήνα θα το πει» υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον της, που ξέρει πολύ καλά την ίδια και πόσο προληπτική είναι σε αυτή την φάση της ζωής της, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις μέλλουσες μαμάδες.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια που σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τον 5ο μήνα της κύησής της ζει το δεύτερο θεόσταλτο δώρο της και το μοιράζεται μόνο με τους πολύ δικούς της ανθρώπους, αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις και προτιμά τους ήσυχους περιπάτους τα πρωινά με τον γιο της Βλάσση, ενώ με τον άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο επιλέγουν τα βράδια να πηγαίνουν χαλαρά για φαγητό μακριά από κοσμικότητες.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα - Προσπάθησε να την κρύψει αλλά... (Φωτογραφίες)

Με λίγα λόγια, ακολουθεί πιστά την ίδια τακτική όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, που είχε επιλέξει να την ανακοινώσει - μετά από συζήτηση με τον σύζυγό της φυσικά -, λάμποντας από ευτυχία, την ημέρα των γενεθλίων της στις 22/9, φορώντας ένα πανέμορφο σμαραγδί φόρεμα μίνι εφαρμοστό με παγιέτες από την Σήλια Κριθαριώτη και καλώντας τους φίλους της για να το γιορτάσουν μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά και ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τις πρώτες στιγμές δεν το πιστεύεις. Είναι ένα θαύμα που δεν το συνειδητοποιείς. Και κάθε μέρα που περνάει λες “όντως;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Το θέλαμε. Ήρθε την σωστή στιγμή. Διαβάζουμε πάρα πολύ για την εγκυμοσύνη μου, που σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται. Δεν είναι ότι ήθελα να το κρύψω. Απλά ήθελα να ολοκληρώσω τις απαραίτητες διαδικασίες. Κάθε φορά που πάω στον γιατρό αγχώνομαι».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει το περιβάλλον της για την εγκυμοσύνη

Η Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
06-01-2023 Μαιευτήριο Ιασώ-Έξοδος Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το κοντινό της περιβάλλον λέει ότι η Κωνσταντίνα για δεύτερη φορά περιμένει το χαρμόσυνο γεγονός με απόλυτη ηρεμία. Η ίδια πιστεύει ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους, ειδικά όταν κάποιος πρέπει να μιλήσει για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Δεν απαντάει ούτε σε followers που την ρωτάνε για δεύτερη φορά εάν ισχύουν οι φήμες εγκυμοσύνης. Δεν το έκανε ούτε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, μάλιστα τότε είχε ενοχληθεί αρκετά σε ερώτηση follower στις καλοκαιρινές της διακοπές που της είχε κάνει σχόλιο γιατί δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη και την κρύβει.

«Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά την γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους» είχε απαντήσει μεταξύ άλλων.