Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το τέλος του "The Break": «Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί...»

«Κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει το τέλος του

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/2, η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την εκπομπή που παρουσιάζει The Break.

Τι αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη για το "The Break"

«Από το 2009 μου γίνονται συνεχώς τηλεοπτικές προτάσεις. Το 2014 δέχτηκα πρόταση να παρουσιάσω το πρωινό στο Mega και λίγο καιρό μετά με τον Alpha. Αυτός φέτος ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ κοντά σε εμένα και δέχτηκαν όλους τους φόβους που είχα... Είπαμε με την παραγωγή να το πάμε δοκιμαστικά. Το ζωντανό με προβλημάτιζε...», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Κομψή με καφέ παλτό και γυαλιά ηλίου στο κεφάλι - Περπατούσε με το κινητό στο χέρι δίπλα στη φίλη της στη Γλυφάδα

«Όλα αυτά τα χρόνια με έχουν τιμήσει με πάρα πολλές προτάσεις και τους ευχαριστώ... Στο The Break τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί εγώ ήμουν φοβισμένη, παράλληλα συζητούσα και για ένα σήριαλ, το οποίο δεν θα γίνει και τώρα που φτάνω σιγά σιγά στον απολογισμό λέω "κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό." Μου άρεσαν πολύ οι κουβέντες με τους ανθρώπους, γνώρισα ανθρώπους τους οποίους δεν ήξερα. Έμαθα πέντε πράγματα, είχε ενδιαφέρον» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη για πιθανόν κόψιμο της εκπομπής.

Λίγο πριν φύγει το 2023 και έρθει το νέο έτος έγινε γνωστό, πως η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη πρόκειται να αλλάξει ώρα (δείτε εδώ την αντίδραση της ηθοποιού σε σχετική ερώτηση). Επειδή όμως στα τηλεοπτικά πηγαδάκια λέγεται, ότι ενδέχεται και να κοπεί το ''The Break'' η κάμερα του Πρωινού ΣουΣού απέσπασε δηλώσεις από την ηθοποιό και την αντίδρασή της, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1.

«Παιδιά έχω αργήσει! Δεν έχει αλλάξει ακόμα ώρα η ώρα καλέ! Την Κυριακή στις 17:00 ξεκινάει το Break ξανά! Δεν ξέρω τι άλλο να πω...Τι με ρωτάει παιδιά ο άνθρωπος; Παιδιά Καλή χρονιά πρέπει να φύγω...», είπε η Βάσω Λασκαράκη.