Χρήστος Σπανός: «Περάσαμε φάσεις στο σχολείο που έβλεπε μπαμπάδες σε μεγαλύτερη ηλικία και της "κλώτσαγε"...» - Άνοιξε την καρδιά του για την κόρη του

«Της δίνω κάποια πράγματα που αν ήμουν μεγαλύτερος δεν θα μπορούσα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χρήστος Σπανός: «Περάσαμε φάσεις στο σχολείο που έβλεπε μπαμπάδες σε μεγαλύτερη ηλικία και της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Μπαμπά-δες, έδωσε ο Χρήστος Σπανός το Σάββατο 17/2. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη του και γνωστή τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού αλλά και για το γεγονός ότι έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Σπανού για την κόρη του

«Περάσαμε φάσεις που στο σχολείο έβλεπε μπαμπάδες σε μεγαλύτερη ηλικία και κάπως της κλώτσαγε, τη ρωτούσαν οι συμμαθητές της. Της δίνω κάποια πράγματα που αν ήμουν μεγαλύτερος δεν θα μπορούσα. Είναι έρωτας, θα μπορούσα να σου μιλάω ώρες. Η Μαρίνα ήταν μια συνειδητή επιλογή, εκεί που έλεγα στα 20 “παιδί, οικογένεια, δεν υπάρχει περίπτωση”, βρήκα τον άνθρωπο», είπε αρχικά ο Χρήστος Σπανός.

«Ήμουν τρίτο έτος στη σχολή, η Μελίνα ήρθε να διδάξει. Είναι μια σχέση ζωής, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μελίνα. Ήρθε η Μαρίνα που είναι 21. Στα 4 χρόνια σχέσης ήρθε. Η Μελίνα είχε προαίσθηση ότι είναι κορίτσι».

Δείτε επίσης: Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος..» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό και την κόρη του

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του

Πριν από καιρό ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του Μαρίνα, βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Φοίνισσες» του Ευριπίδη. Για όσους δεν το ξέρουν ο ηθοποιός ο οποίος αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από την σειρά «Άκρως Οικογενειακών» έχει μια 19χρονη κόρη. Δείτε επίσης εδώ και τον 13χρονο γιο του ηθοποιού Κώστα Κόκλα.

Η Μαρίνα Σπανού έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της αφού έχει στις φλέβες της το καλλιτεχνικό κομμάτι εφόσον είναι μουσικός, τραγουδίστρια ενώ έχει κάνει και πολλές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στην θεατρική παράσταση. Βέβαια, ούτε κι οι στιλιστικές τους επιλογές δεν θα παρέμεναν απαρατήρητες αφού πατέρας και κόρη επέλεξαν να ντυθούν εκλεπτυσμένα για την συγκεκριμένη περίσταση.Χρήστος Σπανός - Μαρίνα Σπανού

Χρήστος Σπανός