J2US (17/2): Έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις τα πρώτα ζευγάρια - Οι "εκρηκτικές" τους εμφανίσεις

Γνωρίστε τους!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (17/2): Έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις τα πρώτα ζευγάρια - Οι

Με μία λαμπερή πρεμιέρα ξεκίνησε για φέτος το μουσικό show, Just the 2 of us, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή την Βίκυ Σταυροπούλου, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Just the 2 of us

Όλα τα βλέμματα τράβηξαν οι πρωταγωνιστές του show, τα ζευγάρια, τα οποία έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια με ορισμένα να κλέβουν την παράσταση ενώ αλλά να δείχνουν την θέληση τους να μάθουν και να εξελιχθούν.

Πρώτοι στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Γαλάτεια Βασιλειάδη, οι οποίοι δεν είναι μόνο ζευγάρι στο J2US αλλά και στην ζωή. Με μεγάλη επιτυχία τραγούδησαν το ο «Ωραίος και η Ωραία» αποσπώντας θετικά σχόλια από τους κριτές.

Στην συνέχεια την εμφάνισή τους έκαναν Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ροκάροντας με το It’s My Life βάζοντας.

Τρίτο ζευγάρι δεν ήταν άλλο από την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη. Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι «Ας τα λέμε καλά» της Λένας Ζευγαρά με την γνωστή δημοσιογράφο να αποθεώνεται από τους κριτές.

Την εμφάνισή του έκανε αργότερο και το ζευγάρι - έκπληξη, ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία. Τραγουδώντας τον "Χάρτη" της Νατάσας Θεοδωρίδου κατάφεραν να καταπλήξουν τόσο το κοινό όσο και την επιτροπή.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου και Πέτρος Ίμβριος, λίγο αργότερα, τραγούδησαν το κομμάτι "Σώσε με", δίνοντας μία διαφορετική νότα στο show.

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν η Joanne και ο Ραφαήλ Καρυωτάκης με το τραγούδι "Είναι Αστείο"

Ζυεγάρι στο Just αλλά και στην ζωή είναι η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιαννης Σεβδικάλη που τραγούδισαν το "Για Πάντα"

Απαρατήρητες δεν μπορούσαν να περάσουν φυσικά η Χριστίνα Μήλιου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, το μοναδικό γυναικείο ζευγάρι, ωστόσο φαίνεται ότι η δυο τους έχουν πολλά ακόμα να δείξουν.

Ένα ακόμα ανατρεπτικό ζευγάρι ήταν η Δώρα Παντέλη και ο Γιαννης Ξανθόπουλος, που ενθουσίασαν τόσο με το ύψος όσο και με την φωνή τους.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού δίνοντας ένα άρωμα Survivor.

Ο Ίαν Σρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί έδωσαν μία πιο επαγγελματική νότα στο show με το τραγούδι τους I need a hero!

Από ένα τέτοιο show, δεν θα μπορούσε να λείπει η Άντζελα Δημητρίου που μαζί με τον Στέλιο Δρουμαλιά, ξεσήκωσαν το κοινό.

Η Daphne Lawrence και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μπορεί στην αρχή να ήταν αγχωμένοι όμως ξεπέρασαν κάθε φοβία τους και τραγούδησαν το «Όλα γύρω σου γυρίζουν»