Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της

Όσα αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 17/2, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα ο στενός συνεργάτης της Χάρης Αργυρός. Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή ηθοποιός λίγο μετά το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Τώρα είναι καλύτερα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο, τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι συνηθισμένη να είναι στα νοσοκομεία, είναι λίγο σοκαρισμένη από όλα αυτά που της έχουν συμβεί».

Δείτε επίσης: «Αγαπημένη μου Ζωζώ δεν ξεχνώ την αγάπη μας...» - ''Ρίγη'' συγκίνησης με τα μηνύματα για την Σαπουντζάκη

«Υπήρξε ένα λιποθυμικό επεισόδιο την Τρίτη το πρωί, μπροστά μου την ώρα που ετοιμαζόμασταν για ένα πολύ ωραίο γύρισμα για την κα. Ρούλα Κορομηλά. Την ώρα που έτρωγε το πρωινό της μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε» περιέγραψε ο συνεργάτης της.

«Είναι σοκαρισμένη αλλά η διάθεσή της είναι καλύτερη μέρα με την ημέρα. Σήμερα είχε την επιθυμία να της φτιάξει τα μαλλιά της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Αργυρός.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της

Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου για την κατάσταση της υγείας της.

«Καλά είναι μια χαρά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Είμαστε 25 χρόνια μαζί τι μπορεί να είναι τα συναισθήματα μου. Δεν είναι μόνο η αγάπη, είναι το δέσιμο. Είμαστε ένα. Είναι ωραία η ζωή μας. Ότι και να πει, εγώ το απολαμβάνω. Και τον Εθνικό ύμνο θα τον χαρώ», ειπε ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος στην κάμερα τη εκπομπής Πρωινό Σουσου.

«Μόνο που με κοιτάει, λάμπει το πρόσωπό της. Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι από τον εαυτό μου. Είμαστε το ίδιο, έχουμε μια εσωτερική σύνδεση. Είμαστε πάντα μαζί, φροντίζουμε ένας για το καλό του άλλου», συμπλήρωσε.