Σία Κοσιώνη: Πολύ ευχάριστα νέα για την άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για τη Σία Κοσιώνη και τα επαγγελματικά σχέδια της δημοσιογράφου, καθώς η ίδια πρόσφατα πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει και σε έναν άλλο κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης και της ενημέρωσης.

Η άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ ανέλαβε τη συγγραφή ενός παιδικού βιβλίου ''Μια άλλη ιστορία''. Η επίσημη μάλιστα παρουσίαση έγινε την Παρασκευή 16/2 στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις στο Νέο Ψυχικό. Πρόκειται γιαένα παιδικό παραμύθι που μιλά για τη δύναμη των αληθινών ιστοριών, των ειδήσεων δηλαδή, όπως και για την αξία της ενημέρωσης, η οποία διδάσκει στα νέα παιδιά την αξία της αλληλοκατανόησης, της ενσυναίσθησης, της ανεκτικότητας και της αλληλεγγύης.

Οι φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη από την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση και απαθανάτισε την κομψή δημοσιογράφο υπογράφοντας το πρώτο της παιδικό παραμύθι, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Lebee (δείτε εδώ τα παιχνίδια με τον γιο της).

Σία Κοσιώνη - Παρουσίαση βιβλίου
Σία Κοσιώνη - Παρουσίαση βιβλίου - Φωτογραφίες

Η σπάνια οικογενειακή έξοδος με τον Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τις προηγούμενες χρονιές δεν πραγματοποιούσε συχνές εμφανίσεις με την οικογένειά του, τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, Δήμο, κι αυτό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ως Δήμαρχος Αθηνών. Πλέον, παρόλα αυτά, που η συνθήκη αυτή άλλαξε, ο ίδιος απολαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον "τσάκωσε" μαζί με τη δημοσιογράφο και το παιδί τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την ώρα που έκαναν βόλτα στο θεματικό πάρκο που υπάρχει εκεί, για να παίξουν μαζί με τον μικρό τους. Οι δυο γονείς ήταν ντυμένοι στα μαύρα και ο Δήμος έκλεβε την παράσταση δίπλα τους, τρέχοντας από εδώ και από εκεί με το καρό του πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος βόλτα

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδί