Ζωή Ασουμανάκη: «Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος και θα ήθελα να το πω είναι ότι ο Φάνης...» - "Έδωσε" στεγνά την αλήθεια μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Δεν θέλω να λέω και πράγματα που δεν ισχύουν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζωή Ασουμανάκη:  «Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος και θα ήθελα να το πω είναι ότι ο Φάνης...» -

Η Ζωή Ασουμανάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Δευτέρας 19/2, μετά την αποχώρησή της από το Survivor την περασμένη Τετάρτη. Η ίδια, λοιπόν, δέχθηκε διάφορες ερωτήσεις για την εμπειρία της στο παιχνίδι και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα μυστικά της κόκκινης ομάδας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη μετά την αποχώρηση από το Survivor

Όσον αφορά στο γεγονός πως κάποιοι διάσημοι φεύγουν τα βράδια στο δάσος, απάντησε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος έξω αντιλαμβάνεται για το ποιος κάνει περισσότερο παρέα με ποιον. Δεν ήταν κάτι το οποίο εξέπληξε το κοινό μόλις το ανέφερα. Δεν ξέρω τι κάνουν, θα σας γελάσω. Ξέρω μόνο ότι απομακρύνονται. Είχα αναφέρει ότι είναι συγκεκριμένα μία παρέα, η Κατερίνα, ο Σάββας, ο Αλέξης και η Όλγα, που είχε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα κυρίως. Η Ασημίνα είναι λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, αλλά όχι με την κακή την έννοια. Είναι ένα κορίτσι το οποίο, ο χαρακτήρας της συμβαδίζει περισσότερο με όλους».

«Η Αντωνά λέει ότι η Όλγα κοιμόταν δίπλα της όταν συνέβη αυτό που λες», της επισήμανε τότε ο δημοσιογράφος, με την ίδια να εξηγεί:

«Το συγκεκριμένο βράδυ μπορεί, γενικότερα όμως, τα περισσότερα βράδια - γιατί δεν ήταν ένα - ένα μήνα που ήμουν στο παιχνίδι, έφευγαν».

Και έπειτα, επισήμανε για ποιο λόγο θέλησε να μιλήσει γι' αυτό δημόσια και όχι να το λύσει off camera με τους συμπαίκτες της: «Επειδή αντιμετώπισα κάποια θεματάκια με ένα πρόσωπο και θέλω να τα αντιμετωπίζω κατά πρόσωπο, και με τον Φάνη και με την Κατερίνα, είχε υπάρξει μία σύγκρουση, μια πιο έντονη συζήτηση μεταξύ εμένα και εκείνης, θέλησα να την λύσω κατευθείαν με την Κατερίνα, απλά αποφάσισα να το κάνω on camera, διότι το σχόλιο είχε γίνει on camera και με ενόχλησε και το θεώρησα υποτιμητικό».

Επειδή, όμως, θεωρήθηκε ότι άφηνε αιχμές πως κλέβουν ή τρώνε, τόνισε: «Να πάνε και να κάνουν άλλα πράγματα, όχι, δεν γίνεται, αλλά το να πάνε να συζητήσουν κάτι το οποίο δεν θέλουν να ακούσουμε εμείς, σίγουρα! Το διευκρινίζω, γιατί δεν θέλω να λέω και πράγματα που δεν ισχύουν».

Έπειτα, ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Φάνη Μπολέτση που στο τέλος έφτιαξε: «Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος και θα ήθελα να το πω και να τοποθετηθώ είναι κάτι που έκανε ο Φάνης και με εξέπληξε. Στη μονομαχία λίγο πριν αγωνιστώ, με έπιασε εμένα προσωπικά, ενώ είχαν γίνει όλα αυτά, και μου έδειξε τρόπους για το πως θα μπορούσα να ρίξω στον στόχο καλύτερα ώστε να κερδίσω. Οπότε εκείνος είναι που έσπασε τον πάγο μεταξύ μας».

Και τέλος, εξήγησε για τα υπονοούμενα που πέταξε για την σχέση του με την Χρύσα παρόλο που εκείνη έχει αγόρι έξω (δείτε το εδώ), πως το γεγονός ότι απάντησε εκείνη στο φιλί που έστειλε στον πρώτο, κάτι φανερώνει και δεν είναι η μόνη που λέει ότι έχουν έρθει κοντά οι δυο τους. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι ερωτικό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε για το μεταξύ τους).