Όλγα Ντάλλα - Παύλος Γαλακτερός: Επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με ένα ταξίδι στο Μεξικό

Όταν το GNTM συνάντησε το Survivor

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά... Η πρόσφατη εμφάνιση του Παύλου Γαλακτερού στα γενέθλια της Όλγας Ντάλλα είχε συζητηθεί, ωστόσο δεν είχαν δώσει κάποια παραπάνω ένδειξη ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους. Αυτό άλλαξε πριν από λίγες ώρες, με ένα ταξίδι που έκαναν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο Μεξικό συγκεκριμένα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, για την οποία ακουγόταν έντονα στο παρελθόν ότι ήταν σε σχέση με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ την κίνηση που είχε βάλει φωτιά στις φήμες), δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok αγκαλιά με τον πρώην παίκτη του Survivor, δείχνοντας πως η... ένωση είναι γεγονός.

Κοινό ταξίδι για Όλγα Ντάλλα και Παύλο Γαλακτερό

Στα στιγμιότυπα από το Tulum, περπατούν αγκαλιά μοιράζονται όμορφες στιγμές και σε κάθε περίπτωση δείχνουν πόσο άνετα νιώθουν μεταξύ τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, αλλά είναι εκείνη που φαίνεται να επιβεβαιώνει το μεταξύ τους ειδύλλιο. Φυσικά δεν έλειψαν σχόλια από followers, του στυλ: «Να το χαίρεσαι το αγόρι σου».

Δείτε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς - Ρίγη συγκίνησης με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν επίσης παρών στα γενέθλια της Όλγας Ντάλλα τον περασμένο Οκτώβριο. Μαζί ήταν και ο φίλος του από το Survivor Ηλίας Μπογδάνος, γι' αυτό και η εν λόγω κίνηση δεν κίνησε περισσότερες υποψίες. Με τα νέα δεδομένα ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση τους ήδη κρατάει για μερικούς μήνες.

Για δεύτερη φορά με παίκτη του Survivor;

Το μοντέλο συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή πάντως. Την είδηση πως έχουν έρθει πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έκανε γνωστή η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, φέροντας στο φως της δημοσιότητας την πρώην τους κοινή φωτογραφία από έξοδο τους σε νυχτερινό μαγαζί του Βόλου.

Όπως αποκάλυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το ταξίδι του στα social media, παρά μόνο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα story από την νυχτερινή του περιπλάνηση στην πόλη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του μαγαζιού, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι κανένας απ' τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ αν ήταν μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω.