Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Δέχτηκε επίθεση στο δρόμο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Δέχτηκε επίθεση στο δρόμο

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν δέχτηκε επίθεση στο δρόμο από άγνωστο άντρα, μετά το νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια, το γάμο και την τεκνοθεσία από αυτά. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής, είχε δώσει μια συγκλονιστική ομιλία στην Βουλή που είχε γίνει viral, καθώς πολύς κόσμος είχε συγκινηθεί από τα λόγια του.

Το βράδυ της Δευτέρας 19/2 ωστόσο, όταν οι κάμερες τον συνάντησαν σε έξοδο του, αποκάλυψε πως πριν μερικές ώρες δέχτηκε λεκτική επίθεση στο δρόμο από έναν άγνωστο κύριο.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την επίθεση που δέχτηκε

«Δέχθηκα χυδαία λεκτική επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο μετά το νομοσχέδιο. Δεν λέγεται στην τηλεόραση», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ φαινόταν αρκετά δυσαρεστημένος με την κατάσταση που βίωσε.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες νωρίτερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δεν είχε βιώσει ποτέ μπούλινγκ για την σεξουαλικότητα του, ωστόσο δέχεται τώρα που υπάρχουν τα social media.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Μπιμπίλα στο Πρωινό

Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή. Εξομολογήθηκε τον τρόπο που η μητέρα του έμαθε για την σεξουαλική του προτίμηση και την αντίδραση των αδερφιών του. Μάλιστα, αποκάλυψε και αν θέλει να αποκτήσει το δικό του παιδί.

«Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι που μεγάλωσα πολύ. Ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου το έμαθε και το αποδέχθηκε μετά. Βεβαίως και το συζητήσαμε. Θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο που εγώ δε γεννήθηκα όπως εκείνη θα ήθελε ας πούμε. Έπαθε ισχυρό σοκ. Δεν το έμαθε από εμένα, το έμαθε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ανθρώπου που δεν έχω ακόμα καταλάβει ποιος ήταν. Σκέφτομαι δυο ανθρώπους.

Είχαμε μια ιστορία όχι εύκολη στο σπίτι, όπου μου συμπαραστάθηκαν πολύ τα αδέλφια μου. Τότε η μαμά μου μου ζήτησε να πάμε σε ψυχολόγο. Πήγαμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία της έκανα αυτό το χατίρι και μετά από 5 συνεδρίες της. Ήξερε τους συντρόφους μου, ήθελε να είμαι ευτυχισμένος», εξομολογήθηκε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ποτέ δεν ένιωσα μπούλινγκ παιδί. Τώρα το ένιωσα με τα social media. Υπάρχουν άνθρωποι που με φιλάνε, με αγκαλιάζουν στο δρόμο. Στα social media όμως με βρίζουν χυδαία. Βλέπω άσχημα σχόλια. Δείχνουν τι άνθρωποι είναι αυτοί που τα λένε. Δεν ήθελε ποτέ εγώ να αυτοπροβληθώ», σχολίασε λίγο αργότερα στην συζήτηση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Από διηγήσεις της προγιαγιάς μου είχε καταλάβει ότι και άλλη άνθρωποι της οικογένειας είχαν διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά. Το είχα καταλάβει από αυτά που άκουγα παιδί», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Σε ερώτηση αν θέλει να αποκτήσει δικό του παιδί, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε πως: «Δεν ήταν κάτι που ήταν μέσα στα ενδιαφέροντα μου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που γεννάνε. Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο για να αφήσουμε τον επόμενο. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου. Όταν μεγαλώσαμε την ανιψιά μου, γιατί ο πατέρας της έφυγε νωρίς, νιώθω ότι μεγάλωσα το δικό μου παιδί μου».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή είπε: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου - και οι 3 είναι στην ζωή μου - είναι πολύ μεγάλες, δεκαετίας» αποκάλυψε και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ο τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια».