Ιουλία Καλλιμάνη: «Καμία άτυχη στιγμή...» - Ο εκνευρισμός της για το περιστατικό με τα πανέρια στο πρόσωπό της

Ο λόγος που κοίταξε έντονα τον θαμώνα κάτω από την πίστα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιουλία Καλλιμάνη: «Καμία άτυχη στιγμή...» - Ο εκνευρισμός της για το περιστατικό με τα πανέρια στο πρόσωπό της

Η Ιουλία Καλλιμάνη ήταν καλεσμένη την Δευτέρα 19/2 στο The 2night show με την τραγουδίστρια να μιλάει για την καριέρα της στη μουσική, πως έκανε τα πρώτα της βήματα και πως εν τέλει σήμερα έχει καταφέρει να γεμίζει μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Πρόσφατα λοιπόν, η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με ένα έντονο περιστατικό πάνω στην πίστα (δείτε εδώ). Το συγκεκριμένο βίντεο πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media, καθώς τελευταία συμβαίνει συχνά να ρίχνουν πανέρια στο πρόσωπο του τραγουδιστή.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της η Ιουλία Καλλιμάνη μίλησε για την στιγμή αυτή, που βγήκε προς τα έξω εξηγώντας πως αυτή είναι η φύση της δουλειάς της, το έχει συνηθίσει, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που φοβάται να μην συμβεί κάποιο ατύχημα (δείτε εδώ σε τι ηλικία έχασε τον πατέρα της).

Οι δηλώσεις της Ιουλίας Καλλιμάνη για το περιστατικό με τα λουλούδια στην πίστα

«Αυτό συμβαίνει καθημερινά σε εμάς. Καμία άτυχη στιγμή, όλα καλά, αλλά φοβήθηκα. Εγώ κρατάω ότι στο τέλος της βραδιάς περνάμε πάντα καλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες», είπε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Η ζήλεια στις σχέσεις της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως στις ερωτικές της σχέσεις, καθώς συχνά ζηλεύει αλλά περισσότερο τη ζηλεύουν: «Με έχουν ζηλέψει πολλές φορές σε σχέσεις. Και εγώ ζήλευα αλλά όχι άρρωστα σε φυσιολογικά πλαίσια και όσο μεγαλώνω ζηλεύω λιγότερο».