Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η απάντηση στις φήμες που ακούγονται για το πρόσωπο της: «Το είπα κατ' ιδίαν σε όλους τους συναδέλφους»

Τι συμβαίνει με το Happy Day;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η απάντηση στις φήμες που ακούγονται για το πρόσωπο της: «Το είπα κατ' ιδίαν σε όλους τους συναδέλφους»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει και δεύτερη εκπομπή εκτός του Happy Day την οποία έχει αναλάβει εδώ και 10 χρόνια μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Αφορμή στάθηκε μια αναφορά που έκαναν στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια απάντησε ξεκάθαρα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα το τοπίο για το τι μπορεί να συμβαίνει στα γραφεία του σταθμού. Μπορεί η ίδια να θέλει, ωστόσο πολλά είναι αυτά που μπαίνουν στη μέση.

Το ξεκαθάρισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Το είπα κατ' ιδίαν σε όλους τους συναδέλφους. Κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συζητήσει για κάτι που μπορεί να γίνει παράλληλα. Όπως βλέπετε δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Αυτό τι σημαίνει; Ότι απολαμβάνουμε πολύ αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή και δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών, για να γίνει κάτι παράλληλα πρέπει να είναι κάτι που και θα είναι πολύ ενδιαφέρον και δεν θα πέσει το βάρος περισσότερο από ότι πρέπει στο Happy Day», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

«Ο μόνος λόγος που θα άφηνε το Happy Day θα ήταν ένα δελτίο ειδήσεων» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την παρουσιάστρια να το αρνείται, αφού όπως είπε δεν θα το άφηνε.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα δεν πρόκειται να αλλάξει - τουλάχιστον σύντομα - το Happy Day, αφού είναι μια "συνταγή" που δεν χαλάει και αυτό φαίνεται από τα ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της στον ALPHA

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το συμβόλαιό της μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο το περασμένο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” για αυτό και ο Alpha χτίζει “αναχώματα” για τυχόν απόπειρες... “αρπαγής” της Σταματίνας Τσιμτσιλή από άλλα κανάλια, κάνοντας από τώρα κινήσεις που θα τον κάνουν περισσότερο ελκυστικό έναντι ανταγωνιστικών καναλιών... Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το κανάλι προσέφερε στην παρουσιάστρια του “Happy day” και δεύτερο project σε άλλη ζώνη και ότι οι μεταξύ τους συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει χωρίς ακόμα να έχει προσδιοριστεί η θεματολογία της εκπομπής. Ο Alpha – πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας – είναι ανοιχτός σε προτάσεις και “βλέπει” την Σταματίνα Τσιμτσιλή ακόμα και για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, ενώ η ίδια φέρεται να επιθυμεί κάποιο project στο οποίο θα διατηρεί την δημοσιογραφική της ιδιότητα.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του καναλιού στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ένας έμμεσος και εύσχημος τρόπος να αυξήσει τις απολαβές της παρουσιάστριας και να την επιβραβεύσει για τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος με πιο ευνοικούς όρους για την διαπραγμάτευση του επόμενου συμβολαίου της.

Το βέβαιο είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες του Alpha και από τις πρώτες που ανανεώνει το συμβόλαιό της με το κανάλι, καθώς τα στελέχη του δεν θέλουν να την χάσουν, αλλά να την έχουν στο δυναμικό τους και φυσικά να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας του “Happy day” λήγει το καλοκαίρι του 2025 και εκείνη ήταν ανέκαθεν της λογικής, ότι εάν περνάει κάποιος καλά σε αυτό που κάνει δεν χρειάζεται να ψάχνεται συνέχεια. Το youweekly.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον της παρουσιάστριας και σας μεταφέρει όλη την αλήθεια...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέχρι στιγμής δεν έχει άλλη πρόταση από το κανάλι για να παρουσιάζει ούτε κάποιο παιχνίδι αλλά ούτε και άλλη δημοσιογραφική εκπομπή ανεξάρτητα από το “Happy day”. Θα συνεχίσει κανονικά και χωρίς καμμία αλλαγή στο πολύ πετυχημένο project που χτυπάει συνεχόμενες πρωτιές στην τηλεθέαση και όταν φτάσει η στιγμή για να συζητήσει για το συμβόλαιό της θα αποφασίσει από κοινού με τον Alpha εάν θα συνεχίσουν αυτό που κάνουν ή εάν θα προχωρήσουν την συνεργασία τους σε ένα διαφορετικό project...