Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος...» - Το σχόλιο μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του Πάνου Βλάχου και τον Άδωνι Γεωργιάδη

Είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο κατά τη θητεία του Υπουργού Υγείας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος...» - Το σχόλιο μετά την αποκάλυψη για τον πατέρα του Πάνου Βλάχου και τον Άδωνι Γεωργιάδη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Πάνο Βλάχο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε μετά τον στίχο του πρώτου (δείτε εδώ αναλυτικά), καθώς θέλησε να σχολιάσει την είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες, σχετικά με το γεγονός πως ο πατέρας του ηθοποιού είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όσο ο δεύτερος εκτελούσε χρέη Υπουργού Υγείας, μία θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day, θέλησε να σχολιάσει πιο γενικά, πως δεν είναι σωστό όταν κάποιος έχει βοηθήσει εσένα και την οικογένειά σου, να μιλάς με αυτόν τον τρόπο.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάνο Βλάχο

«Είμαι από τους πρώτους που είπα ότι ο Πάνος Βλάχος δεν ήθελε να παροτρύνει τους ανθρώπους σε βία εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη (δείτε εδώ την αρχική της τοποθέτηση). Για τους τύπους θεωρείται άκομψο όταν κάποιος άνθρωπος σε έχει ευεργετήσει, το ίδιο σου το παιδί… Γενικά στη συνείδηση του κόσμου - πάρτε τα πλάνα, δεν το λέω για τον Πάνο Βλάχο - όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος σε σχολιάζουν πιο αυστηρά αν θέλεις να πρωτοστατήσεις. Δεν το λέω με αφορμή αυτό το συμβάν, το λέω γενικότερα», σημείωσε.

Και κατέληξε: «Όταν είναι νωπή αυτή η ανάληψη καθηκόντων, υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε».