Διονυσία Κούκιου: Η τραγική ιστορία πίσω από το χαμόγελό της - «Τρόμαξα πάρα πολύ πολύ! Με πήραν τρία άτομα...»

«Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διονυσία Κούκιου: Η τραγική ιστορία πίσω από το χαμόγελό της - «Τρόμαξα πάρα πολύ πολύ! Με πήραν τρία άτομα...»

Η Διονυσία Κούκιου, η οποία συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, και προχώρησε αποκαλύψεις για το ιδιαίτερο παρελθόν της. Όπως εξήγησε, πριν από κάποια χρόνια είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Ανέφερε, λοιπόν, πώς συνέβησαν όλα και πώς κατάφερε να γλιτώσει, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως έχει επιλέξει να μην προβάλλει πλέον τους συντρόφους της στα social media για πολλούς λόγους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί με τον μποξέρ που διατηρούσε σχέση και δολοφονήθηκε).

Η εξομολόγηση της Διονυσίας Κούκιου

«Ήταν εξαντλητικά τα ωράριο, που έχω δεν έχω μάθει να ζορίζομαι. Είμαι λίγο κακομαθημένη. Βρισκόμουν ανάμεσα σε πολλά άτομα που με έκριναν. Πάλι κι αυτό δεν το είχα συνηθίσει. Είχα συνηθίσει να με κρίνουν όταν γυρνάω την πλάτη. Οι κριτές είναι πολύ καλοί. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε η παραγωγή να αλλάξει σύνθεση η επιτροπή, αλλά θα σου πω ότι η Σοφία Χατζηπαντελή δεν πέρναγε καλά στην Ελλάδα. Όλη μέρα ήταν μόνη της, ενώ εμείς φεύγαμε και είχαμε τις παρέες μας, τις οικογένειές μας... Με την οικογένειά της είναι πάρα πολύ δεμένη. Ερχόταν η μαμά της να την δει. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι αληθινή. Έκλαιγε για εμάς. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην παραγωγή», είπε αρχικά για το παιχνίδι.

«Τρόμαξα πάρα πολύ πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Κοιτάω δεξιά - αριστερά μη ξανασυμβεί. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν νύχτα, σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, το ρολόι μου, τα χρυσά, τα διαμάντια. Τώρα δεν έχω τίποτα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον. Έγινε πριν δύο χρόνια», ανέφερε έπειτα για την άσχημη εμπειρία της.

Όσον αφορά σε όσα ακούγονται για τον άντρα που βρίσκεται στη ζωή της και το γεγονός πως είναι ξανά ερωτευμένη (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της), επισήμανε: «Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή προς τα έξω για πολλούς λόγους. Πόσω μάλλον για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη!».

Πως ήταν πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Το 2008 πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, κάτι το οποίο αποδείχτηκε πολύ σωστή απόφαση καθώς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και τον μεγάλο τίτλο της Σταρ Ελλάς.

My Style Rocks: Πως ήταν η Διονυσία Κούκιου πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Σπάνιες φωτογραφίες)

My Style Rocks: Πως ήταν η Διονυσία Κούκιου πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Σπάνιες φωτογραφίες)My Style Rocks: Πως ήταν η Διονυσία Κούκιου πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Σπάνιες φωτογραφίες)My Style Rocks: Πως ήταν η Διονυσία Κούκιου πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Σπάνιες φωτογραφίες)

Ωστόσο, πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις σολάριουμ που διαθέτει στην Αθήνα και την Πάτρα.