Παύλος Χαϊκάλης: «Ξέρω ότι έχει προτάσεις» - Τι κρατάει τον Φιλιππίδη μακριά από το σανίδι παρά τα δελεαστικά τηλεφωνήματα

«Δε μπαίνω σε αυτά τα κόλπα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με το πως βιοπορίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Λέγεται λοιπόν, πως το ζευγάρι έχει αναγκαστεί να μετακομίσει προκειμένου να μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο του (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει η Νίνου).

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά το γεγονός, πως του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ χρόνων με αναστολή για δύο απόπειρες βιασμών και με ένα εφετείο να εκκρεμεί - εξακολουθεί να δέχεται προτάσεις να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή.

Από τη μεριά του ο συνάδελφός του, Παύλος Χαϊκάλης μίλησε την Τρίτη 20/2 στο Πρωινό Σουσού αποκαλύπτοντας όσα γνωρίζει σχετικά με τις προτάσεις, που δέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης (δείτε εδώ πως βιοπορίζεται αυτό το διάστημα).

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Χαϊκάλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις προτάσεις που δέχεται

«Δεν έχω εικόνα περί εργασίας. Ξέρω ότι έχει προτάσεις, αλλά περιμένει το δικαστήριο, αυτό ξέρω μόνο. Έχει προτάσεις, αλλά δεν το συζητάει, περιμένει να γίνει το εφετείο. Τίποτα άλλο! Δεν έχω άλλη εικόνα », είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης και στη συνέχεια σχολίασε πως του φαίνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στην υποκριτική: «Δεν ασχολούμαι με αυτά, ο καθένας έχει το δικαίωμα του να κάνει ό,τι θέλει. Δε μπαίνω σε αυτά τα κόλπα».

Οι 3 προτάσεις που έχει δεχτεί

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχαν την πληροφορία πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις για την φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή την επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την δολοφονία του Χάσκι στην Αράχωβα, τον ρώτησε σχετικά:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως όμως τα ρεπορτάζ τα δικά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρέπει να επισημάνω ότι ο καλλιτεχνικός λώρος ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και στους πολίτες αυτής της χώρας δεν έχει διαλυθεί και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες τηλεθεάσεις που έκαναν το σήριαλ το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή. Το εφετείο θα γίνει το 2024, από εκεί και πέρα θα γίνει; θα αναβληθεί; Δεν ξέρω», ανέφερε στις 8/12/23 ο δικηγόρος.

Ενώ, για το πως βιοπορίζεται πλέον που δεν εργάζεται, απάντησε: «Όταν κάποια στιγμή το συζήτησα αυτό το θέμα, ξέρεις τι μου είπε; Όποιος ενδιαφέρεται το πως ζω να με πάρει να τον ρωτήσω. Είναι πολύ ευαίσθητα... δεν είναι σωστό για εμένα να πω κάτι περισσότερο».