Στάθης Σχίζας: «Αν νομίζει αυτό, να...» - Η απάντηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τη δήλωση "έδινα όλο μου το είναι για να γίνει γνωστός"

Έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό τους και εκείνος φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Αν νομίζει αυτό, να...» - Η απάντηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τη δήλωση

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και θέλησε να απαντήσει για την δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, σχετικά με το γεγονός πως εκείνη τον έκανε γνωστό (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε).

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως δεν έχει καθόλου άσχημα αισθήματα για την κάποτε καλή του και πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ άσχημα για την επιχειρηματία και Influencer, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως η δήλωσή της αυτή ίσως μεταφράστηκε διαφορετικά απ' ότι εννοούσε.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι. Θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν ισχύει κιόλας. Αλλά, τι να πω; Αν νομίζει αυτό να είναι καλά, όλα καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση για πρώην σύντροφό μου να πάρετε κακή κουβέντα με τίποτα. Όλα καλά, εγώ κρατάω τα καλά και προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό τους

Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 1/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με τον επιχειρηματία να παραχωρεί συνέντευξη, που αφορά στις αλλαγές τις προσωπικής του ζωής από τη στιγμή που έγινε πατέρας μέχρι σήμερα.

Αφού ο ίδιος μίλησε για την κόρη του, που απέκτησε σε ηλικία 21 ετών, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χωρισμό από τη μητέρα της, ο οποίος ήταν σχετικά πιο αναίμακτος. Σε εκείνη τη στιγμή της συζήτησης θίχτηκε και το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας φάνηκε αμήχανος, όταν κλήθηκε να απαντήσει - για πολλοστή φορά - για τον χωρισμό τους δεδομένου ότι πρόσφατα κυκλοφορούν και τα κοινά της πλάνα στα μπουζούκια με τον πρώην σύζυγό της.

«Ήταν διαφορετικός ο χωρισμός με την Αλεξάνδρα. Άλλη ηλικία. Το πιο δύσκολο σε όλους τους χωρισμούς είναι η συνήθεια, ναι υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά θεωρώ ότι η συνήθεια είναι πιο δυνατή και από τον έρωτα.

Είμαι τέλεια, όλα πάνε καλά, είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή», είπε ο Στάθης Σχίζας.