Survivor - Κόλαφος ο Παύλος Παπαδόπουλος κατά Τζέιμς Καφετζή: «Έχει μπει επιτηδευμένα να κάνει...»

«Δεν μου άρεσε ούτε τότε που έπαιζε ούτε και τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Κόλαφος ο Παύλος Παπαδόπουλος κατά Τζέιμς Καφετζή: «Έχει μπει επιτηδευμένα να κάνει...»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου στο OPEN, με σκοπό να σχολιάσει μαζί με την Ελένη Τσολάκη και το πάνελ της, το χθεσινό 18/1 επεισόδιο του Survivor όπου για πολλοστή φορά απασχόλησαν, Τζέιμς, Ασημίνα και Αλέξης.

Η συγγραφέας λοιπόν, που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Power of love, μίλησε τόσο για την εμπειρία που κρατάει από το παιχνίδι, αλλά και για τους συμπαίκτες τους με τους οποίους είχε πολύ καλή σχέση όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Παύλου Παπαδόπουλου για το Survivor

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα λίγο παραπάνω στόχους. Δεν έκανα καθόλου προετοιμασία. Δεν είναι ότι περνάς άσχημα, περνάς δύσκολα. Έχει διαφορά. Μπορεί να περνούσαμε δύσκολα, αλλά δεν θέλαμε να φύγουμε. Σε τραβάει. Είναι κάτι τόσο μοναδικό και κάθε μέρα ξεπερνάς τα όριά σου, δοκιμάζεσαι τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Παπαδόπουλος στο πλατό του Πρωινού Σουσου, για την συμμετοχή του στο Survivor.

Σε ερώτηση ωστόσο για τους παίκτες, απάντησε ξεκάθαρα πως: «Τον Τζέιμς Καφετζή δεν τον ήξερα. Δεν μου αρέσει. Δεν μου άρεσε ούτε τότε που έπαιζε ούτε και τώρα. Έχει μπει επιτηδευμένα να κάνει κάποια επίθεση στον Αλέξη, στην Κόκκινη και να τους μπερδέψει. Τον Αλέξη τον βλέπω πολύ ήσυχο. Απλά παρατηρεί τις λεπτομέρειες. Όταν του απευθύνει ο Γιώργο το λόγο, πρέπει να απαντήσει. Για εμένα ήταν πολύ εντάξει που έζησα μαζί του. Με όλα τα παιδιά είχα καλή σχέση».

Δείτε επίσης spoiler: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Χατζηανδρέου & Χρυσαειδή - Πως τα πάει ο Τζέιμς Καφετζής;

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor;

Μπορεί το γεγονός πως επέστρεψε στην Ελλάδα να μη δυσαρέστησε ιδιαίτερα την ομάδα του, όμως το κοινό απογοητεύτηκε ιδιαίτερα, αφού ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες και, μάλιστα, είχε αναφέρει πως ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο από όλους για προσωπικούς του λόγους.

Οι δυο εβδομάδες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, όμως, ήταν αρκετές για να μπορέσει να βγει έστω και λίγο κερδισμένος, γεμίζοντας το πορτοφόλι του; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ο συγγραφέας και πρώην παίκτης του Power of Love είχε κάνει συμφωνία με την Acun Media για 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, κατάφερε να βάλει στον λογαριασμό του 4.000 ευρώ (δείτε εδώ πόσα πήρε η Ανδριάνα Καγιά, η παίκτρια των Μαχητών που έφυγε πρώτη).

Παύλος Παπαδόπουλος Survivor χρήματα