Άγγελος Γεωργουδάκης: «Θέλω να σε βλέπω μόνο να χαμογελάς!» - Η κίνηση και το δώρο στη Φαίη Σκορδά που έκανε όλο το πλατό να ξεσπάσει σε επιφωνήματα

«Σου έχω γράψει και κάτι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγγελος Γεωργουδάκης: «Θέλω να σε βλέπω μόνο να χαμογελάς!» - Η κίνηση και το δώρο στη Φαίη Σκορδά που έκανε όλο το πλατό να ξεσπάσει σε επιφωνήματα

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor μετά από μία ανατριχιαστική περιπέτεια υγείας που πέρασε (δείτε εδώ τι συνέβη), βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20/2 ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, για να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι, αλλά και όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ την "καταγγελία" του κατά του Τάκη Καραγκούνια).

Ο ίδιος, λοιπόν, μπήκε στο πλατό με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, το οποίο θέλησε να προσφέρει στην Φαίη Σκορδά, για να την κάνει να αισθανθεί όμορφα και να χαμογελάσει. Η παρουσιάστρια, πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, και έκτοτε η ψυχολογία της είναι αρκετά πεσμένη (δείτε εδώ την συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την απώλεια αυτή).

Η ιδιαίτερη κίνηση του Άγγελου Γεωργουδάκη στην Φαίη Σκορδά

  • Φαίη Σκορδά: Το λουλούδι για ποιον είναι;
  • Άγγελος Γεωργουδάκης: Είναι για σένα, Φαίη μου!
  • Φαίη Σκορδά: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το πάρω μόνη μου. Γιατί θα τελειώσει η εκπομπή και δεν θα μου το έχεις δώσει.
  • Άγγελος Γεωργουδάκης: Θα στο προσφέρω, εννοείται!
  • Φαίη Σκορδά: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
  • Άγγελος Γεωργουδάκης: Ξέρω πως πέρασες δύσκολα τον τελευταίο καιρό κι εγώ θέλω να σε βλέπω μόνο να χαμογελάς!
  • Φαίη Σκορδά: Σε ευχαριστώ πολύ!
  • Άγγελος Γεωργουδάκης: Σου έχω γράψει και κάτι…

Εκείνος της χάιδεψε το χέρι και όλοι αναφώνησαν "ωωωω", επισημαίνοντας πόσο γλυκό παιδί είναι.

Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι ένας 21χρονος αθλητής Πολεμικών Τεχνών που κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis