Ελένη Χατζίδου: Γέμισαν το δωμάτιο που νοσηλεύεται με όλα τα παιχνίδια της - Βίντεο μέσα από την κλινική που μένει η κόρη της, Μελίτα

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Χατζίδου, την Δευτέρα 19/2, αποχώρησε από το πλατό του Breakfast at Star ξαφνικά, διότι η κόρη της, Μελίτα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Ετεοκλής Παύλου έμεινε πίσω μέχρι το τέλος της εκπομπής ώστε να μη διακοπεί απότομα η ροή του προγράμματος (δείτε εδώ το βίντεο), ωστόσο μετά το τέλος της βρέθηκε και ο ίδιος στο πλευρό της.

Σήμερα, Τρίτη 20/2, οι δυο γονείς βγήκαν κανονικά στον αέρα, εξηγώντας πως το παιδί τους έπρεπε να μείνει στην κλινική (δείτε εδώ τα λόγια τους) και ξανά μετά το τέλος της την επισκέφθηκαν. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, εξηγώντας πως παρά την ταλαιπωρία που βιώνει η μικρή τους, είναι χαρούμενη, αφού φρόντισαν να γεμίσουν το δωμάτιο που νοσηλεύεται με όλα τα αγαπημένα της παιχνίδια και αντικείμενα. Παρόλα αυτά, δεν ανέφερε κάτι παραπάνω σχετικά με την κατάστασή της και τις εξελίξεις για την υγεία της.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου μέσα από το νοσοκομείο με την κόρη της, Μελίτα

Ελένη Χατζίδου κόρη Μελίτα

Πώς πέρασαν το βράδυ τους στην κλινική

Το βράδυ ανέλαβε δράση ο Ετεοκλής Παύλου, που ξεκίνησε να διαβάζει στην κόρη του για να την πάρει ο ύπνος, με την σύζυγό του να ανεβάζει το εν λόγω στιγμιότυπο και να λιώνει από αγάπη για εκείνον.

Λίγη ώρα πριν, η Ελένη Χατζίδου είχε ένα instagram story μέσα από το οποίο έκανε γνωστά τα νεότερα για το παιδί της. Μαμά και κόρη βρίσκονται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και μάλιστα λόγω υψηλού πυρετού της μικρής θα παραμείνουν το βράδυ μέσα.

«Ο γιατρός μας είπε καλύτερα να μείνουμε το βράδυ για έλεγχο, γιατί είναι η δεύτερη εβδομάδα που ανεβάζει πυρετό...Έχουμε περάσει και βρογχίτιδα πρόσφατα και είναι περίεργα τα πράγματα», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.