Τόνυ Δημητρίου: «Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει με τον σύζυγό της! Να 'ναι καλά οι άνθρωποι!» - Ο χωρισμός, τα παιδιά και η σχέση τους με την σύντροφό του

«Έχουν γνωρίσει την Στεφανία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου: «Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει με τον σύζυγό της! Να 'ναι καλά οι άνθρωποι!» - Ο χωρισμός, τα παιδιά και η σχέση τους με την σύντροφό του

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, την Τρίτη 20/2, και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Ξεκίνησε από τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του, αναφέρθηκε στον χωρισμό του και τα δύο παιδιά του και κατέληξε να μιλά για την σχέση του με την σύντροφό του.

Μπήκε σε λεπτομέρειες, δηλαδή, για τον τρόπο που μεγαλώνουν ο γιος και η κόρη του από τότε που με την πρώην σύζυγό του πήραν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, ενώ εξήγησε πως βλέπει το μέλλον όσον αφορά στη γυναίκα που έχει τώρα στο πλευρό του (δείτε την εδώ).

Η εξομολόγηση του Τόνυ Δημητρίου για την προσωπική του ζωή

«Οικονομικές δυσκολίες δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην είχε, ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας του. Πολλές φορές θα αναγκαστείς να διαλέξεις από τα στραβά το μονόφθαλμο, γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Είχα παράδειγμα τον πατέρα μου, που ήταν από τους πιο γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς, ο οποίος πάντα έκανε κι άλλες δουλειές. Είχε ένα διαφημιστικό γραφείο, κάποτε είχαμε και ένα βίντεοκλαμπ», είπε αρχικά.

Για τον γάμο και τα παιδιά του, δήλωσε: «Η Ανδριάνα θα γίνει 16 τον Απρίλιο και ο Αλέξανδρος θα γίνει 14 τον Απρίλη. Ομολογώ ότι το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει με τον υπέροχο σύζυγό της. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι! Αν τα προβλήματα φτάσουν σε εμένα, πάει να πει ότι πρέπει να επέμβω όσο μπορώ. Δεν έχει συμβεί όμως αυτό συχνά. Ίσως μία - δύο φορές σε λογικά πλαίσια. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ, ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση, γιατί αυτό είναι το περιβάλλον των παιδιών. Οπότε προστατεύεις τα παιδιά, φροντίζοντας πάντα τη μητέρα, ό,τι και να συμβαίνει. Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια και σαφώς όλες οι μέρες δεν ήταν ίδιες, αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

«Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Δεν ήθελα ποτέ να τους περάσει η ιδέα ότι κάποια άλλη γυναίκα είναι το θέμα μας, γιατί δεν ήταν. Πιστεύω με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωση», πρόσθεσε.

Για την καλή του, δήλωσε: «Εγώ κοιτάω το σήμερα, άντε το πολύ το αύριο. Εγώ περνάω καλά και θεωρώ ότι πρέπει οι σχέσεις να κρατιούνται όσο υπάρχει γέλιο και πάθος. Αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι με έναν άνθρωπο. Όταν υπάρχει αγάπη πρέπει να κάνεις για μία γυναίκα ό,τι θα ήθελες να κάνει κάποιος για την κόρη σου. Τα παιδιά έχουν γνωρίσει την Στεφανία. Είχαμε πάει μαζί στην Κέρκυρα. Τα αγαπάει πολύ τα παιδιά, εκείνα πάντα με ρωτάνε γι' αυτήν. Η σχέση τους είναι πολύ καλή», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Τόνυ Δημητρίου - «Αν η Στεφανία μου ζητούσε οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου»