Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση! Υπάρχει τεράστια...» - Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη

Η αντίδρασή του όταν άκουσε ότι το "Οδός Ζαρίφη 2" αλλάζει ώρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση! Υπάρχει τεράστια...» - Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 20/2, και απάντησε για την ζωή του με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη, ενώ σχολίασε και διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας.

Απάντησε, μάλιστα, σε όσα ακούγονται σχετικά με την εκπομπή που συμμετέχει στο OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, με τις φήμες να θέλουν μείωση της ώρας προβολής, γεγονός για το οποίο βέβαια δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ή ανακοίνωση.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Συμβαίνουν αυτά, μια περιπετειούλα έτσι για να γλυκάνει την κατάσταση. Δεν αναλαμβάνεις εκεί, εγώ πήγα μέσα στο δωμάτιο, άκουγα που έσκουζε... τίποτα», είπε αρχικά για την αναποδιά με την βαλίτσα της καλής του μετά την επιστροφή τους από την Τοσκάνη (δείτε εδώ τι συνέβη).

Για την εκπομπή, επισήμανε έπειτα: «Θα γίνει μείωση είκοσι λεπτά στην εκπομπή; Εδώ κάθε μέρα μας προσθέτουν και μισή ώρα. Δεν τα ξέρω όλα αυτά, γιατί ουσιαστικά είναι πράγματα του καναλιού και της παραγωγής. Εμείς είμαστε όμως εδώ και ότι μας πουν θα το κάνουμε».

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη. Περιμένω το ξύπνημα, το πέσιμο, την αλλαγή πάνας. Το καθένα έχει την ομορφιά του. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας και μητέρα αντίστοιχα», δήλωσε σε άλλο σημείο για τον γιο του.

Και με αφορμή το γεγονός πως έχει μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος, αλλά και η σύντροφός του για το couples therapy που έχουν κάνει, ανέφερε: «Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση. Εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό υπάρχει μια βοήθεια».

Όσον αφορά για το σχόλιο του Δημήτρη Μακαλιά για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια, τόνισε: «Δεν μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία ότι εν ολίγης είναι αδιάφορη. Δεν ξέρω από τι ορμώμενος το είπε ο Δημήτρης αυτό, όποτε δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση».